Thesalon | Tre fortællinger om natursyn

eventet sluttede

Thesalon | Tre fortællinger om natursyn

Billetter fra DKK 125,00

Sted

Dato

07 maj 2022 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Lørdag 7. maj kan du få et unikt indblik i forårets udstilling, når vi møder alle tre kunstnere fra udstillingen til en snak om kunsten suppleret af en lækker afternoon tea fra Café Gammelgaard.

​Forårets udstilling med Bodil Brems er retrospektiv og spænder over næsten 50 års kunstnerisk produktion, men udstillingen rummer i høj grad også spørgsmål, der peger fremad, idet hun igennem hele sin praksis har studeret naturfænomener, som de har optrådt i egen ret såvel som igennem den menneskelige interaktion og linse.

Den aktuelle udstilling sætter derfor stor fokus på menneskets omgang med NATUR. Og denne aktualitet understøttes ikke mindst i dialogen med de to inviterede kunstnere, Cecilia Westerberg og Marie Rømer Westh, i henholdsvis Ny og Gl Lade.

Sammen guider de tre os gennem udstillingen, hvorefter vi samles i Hovedhuset til en snak om naturens indflydelse på deres værker i forlængelse af udstillingens fokus med Gammelgaards leder, Anne Retz Wessberg, som moderator.

​Til at supplere mødet med de tre kunstnere har Café Gammelgaard sammensat en afternoon tea, der denne lørdag består af en finger sandwich med Skagen skinke, basilikum macarons med basilikumcreme, frisk jordbær- og mandelkage toppet med ekstra jordbær samt valnøddelagkage frit efter Svinkløv Badehotel. Hertil frit valg mellem the og kaffe.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

----

Arrangementet er en del af vores retrospektive udstilling med Bodil Brems' mangeårige praksis ledsaget af værker fra Cecilia Westerberg (coverfoto) og Marie Rømer Westh.

Udstillingen er støttet af 15. Juni Fonden, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Statens Kunstfond & Toyota Fonden.

Lokation

Gammelgaard Gammelgaard, Gammel Klausdalsbrovej 436, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .