spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

THĒSAURÓS

Afholdt event

THĒSAURÓS

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

23 feb 2023 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Søren Kjærgaard, Jonas Westergaard og Peter Bruun har i flere år været toneangivende stemmer på den europæiske musikscene inden for moderne jazz, improviseret musik og moderne komposition.

Trioen er en kollektiv symbiotisk enhed, der fordyber sig i spændingsfeltet mellem komplekse stringente strukturer og improvisation.

Trioen udmærker sig ved et ekstremt grundigt og kollektivt studium af originalt materiale. Gennem bearbejdning og fordybelse fra alle tænkelige perspektiver spirer en kropslig forståelse af komplekse musikalske koncepter frem og giver de tre musikere en frigjort intuition til at formulere sig flydende og personligt i unikke musikalske strukturer.

THĒSAURÓS er et værk der appelerer til lytteren igennem højeste fællesnævner. Peter Bruuns lange kompositioner stiller store krav til trio’en. Både i kompleksitet og omfang, men også - endnu vigtigere - igennem nye grundlæggende perspektiver på metrisk forståelse, form og musikalske strategier for improvisation. Ligeledes kræver THĒSAURÓS en del af lytteren som til gengæld vil blive belønnet med et gennemarbejdet og sammenhængende værk.

Trioen er et kollektiv projekt som de tre medlemmer skiftes til at komponere til. Forud for dette album udgav trio’en Positioner/Positions (2021) af Jonas Westergaard og i nærmeste fremtid udgiver trio’en Søren Kjærgaards, som vil fuldende trio’ens første triologi.

Søren Kjærgaard: Flygel
Jonas Westergaard: Bas
Peter Bruun: Trommer

Arrangør

Lokation

Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .