Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Things we do for love

Afholdt event

Things we do for love

Fra DKK 995,00

Sted

Dato

30 sep 2022 kl. 18:30 - 23:00

Beskrivelse

Den nye trio, blev dannet for små 2 år siden, og samarbejdet har ligget og luret i årevis, idet d´herrer har medvirket på- og samskrevet til hinandens albums gennem mere en 30 år. De tre sangere/instrumenta - lister har tilsammen en musikalsk erfaringsrygsæk, som man vist skal til England for at finde tilsvarende. Gruppen består af sanger/sangskriver/ tangentspiller: Jørgen Thorup, sanger /sangskriver/ multiinstru - mentalist: Peter Busborg samt veteranen, sanger/sangskriver/ percussionist: Ivan Pedersen. 

Musikken og teksterne er et rigtigt ”corona-produkt”. I en tid, hvor nedlukningerne jo især ramte kunstnernes arbejdsfelt (det er svært at være en samlende faktor i en spredetid) førte de aflyste koncerter til det indlysende corona-samvær, de tre imellem, helt naturligt til et katalog af ny skrevne sange om verden set fra den erfarne mands synsvinkel. 

I dannelsen af trioen - og i sangenes tilblivelse – ligger en kærlighed til tidligere tiders meget melodiske popmusik og det vilde tekstunivers hos markante grupper som 10CC (hvis berømte sang har givet trioen sit navn) Hos Things We Do for Love finder man sange, der handler om Søvnløshed, Samfundets tilstand under MeToo, Forladthedsfølelse, Dans i eget hjem, Politik, Rummets og menneskehedens opståen, jalousi, skrivekrise, tidens trends o.m.a. - jo, det meste er med.

I prisen er Inkluderet en 3-retters middag, ekskl. drikkevarer.

Lokation

Hotel Randers Hotel Randers, Torvegade 11, 8900 Randers

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .