Thomas Buttenschøn

27 feb 2016 kl. 19:00 - 23:30

Ministeriet - Ebeltoft Kulturhus, Nørrealle 4, 8400 Ebeltoft

Vær med til at støtte et godt formål, når Ministeriet inviterer til intim koncert med Thomas Buttenschøn samt 3 retters middag. Madhuset SMAG serverer maden og Ebeltoft Gårdbryggeri står for drikkevarerne i form af specialøl m.m. specifikt udvalgt til menuen. En stor del af overskuddet for arrangementet går til foreningen Familier med kræftramte børn.

Prisen er 695,-/kuvert (koncertbilletter uden mad kl. 20:30 koster 150 kr.)

Thomas Buttenschøn er i foråret 2016 igen på tour med sit succesfulde one man show. Efter en lang række anmelderroste koncerter i 2014 og 2015 fortsætter han rækken af solokoncerter, hvor det er guitaren, sangene og de gode historier, der er i fokus.

Temaet for koncerterne er ”#Buttenbryllup” - I oktober 2010 blev Thomas gift med Cana og i oktober 2015 holdt de deres store bryllupsfest.

Cana fortæller om deres første møde:

“Vi mødtes på kulturnatten i København i 2009, hvor Thomas spillede koncerter i Miljøministeriet. Vi mødtes backstage, hvor Thomas startede med - efter han havde hørt, at jeg var “miss Danmark” - at kalde mig grim. Det blev udgangspunktet for vores sidenhen spirende forhold.”

Historier om den unge kærlighed, om livet som nygift, livet med børn og hvad der ellers hører til, vil alt sammen blive berørt på en nærværende og humoristisk facon, når Thomas tager sin guitar og mikrofon med rundt i det danske land i foråret. Med i bagagen har han sit spritnye album.

Menu til Velgørenhedsarrangementet

Forret

Råmarineret torsk - sprød hokkido - spæde skud - variationer af hvede

Serveres med Ebeltoft Gårdbryggeries – Wit – letdrikkelig belgisk hvedeøl med koriander og appelsinskal

Hovedret

Langtidsstegt oksefilet - knuste kartofler – sauce med smør og karakter – friteret palmekål

Æbler og rosmarin

Serveres med Ebeltoft Gårdbryggeries – IPA – masser af humle – let bitterhed – Brygmester Peter Zacho: ”Den er opfundet i Himlen”

Dessert

Mandelmarcipankage – hyldebær syltet Clara Friss pære – hvidchokolade mousse – colis

Hertil kaffe og en efterfølgende Gårdpilsner fra Ebeltoft Gårdbryggeri til koncerten.

Velbekomme

Billet + mad kl. 19:00

Salg lukket

Billet uden mad kl. 20:30

Salg lukket