spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Thor Masters 2023

Afholdt event

Thor Masters 2023

Fra Gratis

Sted

Dato

24 mar 2023 kl. 15:00 - 26 mar 2023 kl. 01:00

Beskrivelse

Så er der lukket op for de få offentlige billetter til Thor Masters!

Som tidligere beskrevet, bliver Thor Master 2023 desværre ikke for alle. Grundet den store deltagelse, bliver stævnet ikke tilgængeligt for alle, vi har et begrænset antal billetter til salg. Dem der vil sikre sig muligheden for at være på nærmeste hold, når verdens stjerner samles i Guldborgsund Kommune, skal du læse med nu:


Thor Hyllegaard udtaler "Vi forventer omkring 20 deltagende landshold.”

Vi kan allerede nu løfte sløret for at mange verdensstjerner med medaljer fra både U23EM U23VM, EM, VM & OL-medalister for seniorer gæster Guldborgsund Kommune om kun få uger. I skrivende stund har vi rekord-deltagerantal med mere end 150 tilmeldte tilmeldte. Vi har på nuværende tidspunkt måtte sige nej til tre landshold. Det gør selvfølgelig ondt, men vi har ikke nok halkapacitet eller indkvarteringspladser til at kunne tage flere ind.

”87 kg. klassen består f.eks. af nr. 1,2,3 og 5 fra VM2022”

Det bliver nok det stærkeste besatte Thor Masters, når der afholdes Thor Masters for 21. gang. 87 kiloklassen ser i skrivende stund uhyggelig stærk ud, da både nr.1, nr.2, nr.3 og nr.5 fra VM2022 er tilmeldt til årets Thor Masters. Herudover kommer også europamesteren og verdensforsvarende for U23 til Thor Masters i netop 87 kg. Jeg føler mig ret overbevist om, at vinderen i de forskellige vægtklasser til Thor Masters 2023 står med rigtig gode chancer for at kunne vinde en EM-medalje en måned senere.


”Thor Masters 2023 er sidste vigtige test inden EM i april”

Det vidner om at stævnet holder et sindssygt højt niveau. Thor Masters bliver brugt som sidste test forud for EM i slut april! Herudover bruger landsholdene det også som udtagelsesstævne internt. Den der klarer sig bedst vinder pladsen til EM. Danmark stiller med et yderst talentfuldt hold med unge Bisultanov i spidsen i 87 kg.Holdkaptajnen Oliver Krüger som stiller til start i 77 kg er også ofte garant for en flot indsats til Thor Masters. 77 kg er ligesom 87 kg også spækket med store brydenavne så der venter Oliver en hård og udfordrende dag på kontoret.


”TV2 Sporten dækker Thor Master 2023”

Herudover stiller Danmark med mange lovende unge talenter, som skal bruge Thor Masters og den efterfølgende træningslejr til at lære, og se hvor de står henne når de møder verdenseliten. Årets Thor Masters transmitteres også på TV2 Sporten fra lørdag eftermiddag den 25. marts, det vidner også om at der er større og større interesse om brydesporten i Danmark. Det skyldes bl.a. at Europamesteren og Vice verdensmesteren Turpal Bisultanov, også stiller op, og det er den eneste mulighed for at se ham bryde i Danmark i 2023, så vi forventer også et godt tryk på tilskuerpladserne, hvor vi formentlig inden længe kan melde om alt udsolgt.

Arrangør

Lokation

Nykøbing F Hallen - Hal 1, Nørre Blvd. 4A, 4800 Nykøbing Falster

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .