Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Thorbjørn Stefansson Trio

Afholdt event

Thorbjørn Stefansson Trio

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

06 jul 2022 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

Thorbjørn Stefansson Trio er et Berlin-baseret band, som ledes af den danske bassist Thorbjørn Stefansson.

Med sig har han Julius Gawlik på Tenorsaxofon og Marius Wankel på trommer. Begge er velkendte ansigter på den tyske Jazzscene, og har spillet med talrige større navne i Europa. Julius Gawlik senest med Jim Black og NDR bigband. Marius Wankel senest med Wanja Slavin og Uli Kempendorff. Bandet tager inspiration fra både den tyske avantgarde og den amerikanske swing-tradition, og musikken kan derfor også ses som et forsøg på at sammenføre disse to udtryk.

De originale kompositioner forsøger at skabe nye rammer for musikken samtidig med at begge ben er solidt plantet på jorden. Venskabet og menneskeligheden i musikken kommer i første række, og skaber en energi der kan mærkes som publikum såvel som musiker.

Thorbjørn Stefansson: (1997)
Thorbjørn Stefansson, opvokset i Aarhus, er en kontrabassist der siden 2019 har boet og studeret i Berlin. Efter at have færdiggjort Gymnasiet og MGK i Aarhus, tog Thorbjørn 2 år til Sverige hvor han studerede Jazz på Skurups Folkhögskola. Efter opholdet i Sverige flyttede Thorbjørn til Tyskland for at studere på Jazz-institut Berlin, hvor han hurtigt blev en integreret del af Jazz- scenen. Thorbjørn har sidenhen spillet med flere større tyske og internationale navne (Moritz Baumgärtner, Jacky Terrasson, Peter Weniger, Uli Kempendorff) og i 2021 modtog han JIB-Jazzpreis for fremragende solist. Julius Gawlik: (1997) Julius Gawlik er en Saxofonist og klarinettist, som er bosiddende i Berlin. Efter at have færdiggjort sine studier på Jazz-institut Berlin, blev han hurtigt en del af Berliner-scenen. I 2014 modtog han stipendiet “Outstanding soloist Scholarship” fra Temple University Philadelphia, og i 2019 modtog han JIB- Jazzpreis for fremragende solist. I 2021 blev Julius permanent del af det prestigefyldte NDR Bigband som 1. Tenor, og har flere projekter både nationalt og internationalt med navne som: Jim Black, Jeff Ballard, Tim Hagans, Niels Klein, Johannes Lauer og Rainer Böhm. Marius Wankel: 1996) Marius Wankel er trommerslager med base i Berlin. Han er opvokset i enmusikalsk familie og fandt derfor tidligt vejen til klaver og trommer. Efter at have studeret på konservatoriet i Würzburg hos Bill Elgart og Bastian Hütte, flyttede Marius Wankel til Berlin for at studere videre på Jazz Institut, blandt andet hos Heinrich Köbberling og Greg Cohen. Marius Wankel er en aktiv del af den tyske jazzscene med bands i Leipzig, Berlin og München. Han har spillet over hele Tyskland og derudover i Luxemborg, Rumænien og
Danmark....

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer