Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Thord Lindé synger Bellman

eventet sluttede

Thord Lindé synger Bellman

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

10 aug 2018 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Årets Bellmanfortolker på Selsø er den svenske sanger og guitarist, Thord Lindé. Han har igennem sin musikalske karriere bevæget sig indenfor forskellige genrer, blandt andet fra opera til jazz og folkemusik.

Aftenens koncert byder på lige dele teater og sang. Thord Lindé optræder i tidstro 1700-talstøj og lammeskindsparyk og vil gennem musikken vise publikum Bellmans mange tekstlige facetter og skarpe skildring af sin samtid på en moderne måde.

Thord Lindé fortæller om forestillingen:

”I forestillingen møder vi ”Sankt” Fredman, forhenværende urmager, der nu er i tjeneste hos Bacchus – som brændevinsapostel! Betænk hans saliggørende prædikner, bliv forført af hans lyrik, begræd hans smerte og grin af hans drabelige humor! Vi vil også møde fader Movitz i dennes mest famlende forsøg på at agere elsker; fader Berg fumlende på sin violin; og Ulla Winblad, Frejas smukke tjenerinde – i ordensmagtens klør!”

Lokation

Herregårdsmuseet Selsø Slot Herregårdsmuseet Selsø Slot, Selsøvej 30 A, 4050 Skibby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .