eventet sluttede

THORVALDSEN & FORDYBELSE: LYDBAD MED ANDERS RHEDIN

DKK 150,00

Sted

Dato

06 aug 2020 kl. 19:30 - 20:15

Beskrivelse

FORDYBELSE PÅ MUSEET: LYDBAD MED ANDERS RHEDIN

6. AUGUST KL. 19.30

I hele 2020 fejrer vi Bertel Thorvaldsens 250 års fødselsdag! Hver torsdag holder vi åbent til kl. 21 og tilbyder en række arrangementer, der på forskellig vis sætter fokus på Thorvaldsens og hans kunst.

Denne torsdag byder vi på fordybelse i kunsten, ved at byde indenfor til en helt unik koncertform, der giver en afslappende og afspændende oplevelse midt iblandt Thorvaldsens kunst. Blide klange vil i samspil med den himmelske akustik og smukke atmosfære i museet skabe en sonisk lydoplevelse, som livsnyderen Thorvaldsen ikke ville havet været foruden.

Igennem det 40 min lange musiske lydbad vil du kunne fordybe dig i detaljerne i kunsten og rummet på en måde, du med garanti aldrig har prøvet før.

**OM KONCERTEN**

Et lydbad er en blanding af en mindfulness-meditation og en ambient-koncert. Deltagerne ligger ned og bliver guidet igennem et lindrende lydlandskab af beroligende frekvenser. Lydbadet fremføres af Anders Rhedin, der er en erfaren komponist og musiker, som har udgivet adskillige plader internationalt, turneret den vestlige verden tynd og har komponeret musik til spillefilm og guldsælgende plader.

Hvornår: 6. AUGUST kl. 19.30 – 21.00

Hvor: Thorvaldsens Museum

Pris: 150 kr.

Billetten inkluderer entre til museet.

Arrangør

Lokation

Thorvaldsens Museum Thorvaldsens Museum, Bertel Thorvaldsens Plads 2, 1213 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .