spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

THY:DOX: Film & Fællesspisning: Once Upon A Time In A Forest

Afholdt event

THY:DOX: Film & Fællesspisning: Once Upon A Time In A Forest

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

02 apr 2024 kl. 17:00 - 20:00

Beskrivelse

THY:DOX, GRO SELV og URT byder jer ind i URT-huset til eksklusiv filmvisning og grøn fællesspisning. Desuden vil Whole Food Café lave et mega lækkert vegetarisk måltid til os.

Pris inklusiv fællesspisning: 50 kr.

Om filmen "Once Upon A Time In A Forest"
Virpi Suutari / Finland / 2024 / Verdenspremiere / 93 min

Biodiversitet og generationskløfter krydser klinger i en smuk og eftertænksom film om to unge aktivisters kamp for at redde de vældige, finske nåleskove. For er det stadig civil ulydighed, når man ved, at man har både historien og fremtiden på sin side?

Arrangør

KulturRummet i Thy er ikke et traditionelt kulturhus, men består af nye og gamle kulturhuse, der samarbejder på tværs – inde og ude.

KulturRummet dækker over Biblioteket i Thy, Musik- og Kulturskolen i Thy, medborgerhuset Plantagehuset og Madværkstedet, byrummet Smedjen og Thisted Musikteater.

Lokation

URT Huset, Plantagevej 18, 7700 Thisted

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .