Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Thy Whisky - Dansk whisky i topklasse

Event aflyst

Thy Whisky - Dansk whisky i topklasse

Fra DKK 349,00

Sted

Dato

26 jan 2023 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Vi hos Juuls Vin & Spiritus synes, at der er rigtig meget spændende Dansk whisky, og vi vil rigtig gerne dele vores glæde med alle jer whiskyentusiaster.

Vi får besøg af Andreas fra Thy Whisky, som vil tage os igennem aftens program. Så vi får en rigtig insider, til at fortælle os om, hvad der pusles med på destilleriet.

Det er også lykkedes os at overtale Andreas til at tage lidt forskellige samples med af deres destillat, sådan at vi kan få et bedre indblik i de magiske transformationer som det unge destillat tager før det bliver til Whisky.

Thy er blevet et 100 % single estate destilleri. Det vil sige at alle råvarer til whiskyen kommer fra Gyrup slægtsgård, som danner rammerne om Thy destilleriet.

Visionen bag Thy whisky er så fint skrevet på deres egen hjemmeside ”Thy Whisky blev grundlagt på en simpel idé. At skabe en whisky af gårdens eget økologiske korn, af gamle nordiske sorter og dansk røg, hvor man smager forbindelsen til den danske muld.

Kornet bag en whisky er nok en af de ting man taler allermindst om, når man forsøger at forstå en whiskys karakter, men dette fokus som Thy sætter på korn, giver dem en mulighed for at differentiere deres whisky yderligere.

Vi tror på at fokusset på de forskellige korntyper og en søgen efter at afspejle whiskyens oprindelsessted, bliver nogen af de helt store trends i whiskyverden fremover.

PROGRAM:

- Thy Whisky Spelt Rye

- Thy Whisky No. 18 - Kornmod

- Thy Whisky No. 12 - Kornmod

- Thy Whisky No. 15 - Fjordboen

- Thy Whisky Bøg

- Thy Whisky No. 20 - Maltmod

- Thy Whisky No. 17 - Stovt

Dørene åbner 15 min før vi begynder.

** Smagningen foregår på dansk**

Kontakt (Juul's Kundeservice)

Tlf.: 71 96 12 20

E-mail: support@juuls.dk

Tilmelding er bindende og billetter refunderes ikke.

Arrangør

Den 29. oktober 1926 åbnede Svend Juul sin vinhandel, - S. JUUL VINHANDEL & BODEGA.
Ikke på den nuværende adresse, men lidt længere henne i gaden, hvor restaurant VIGGO nu ligger.
Vi flyttede herind i 1936 og forretningen er flere gange udvidet og bygget om. Bl.a. med store ændringer i 1976, 1996 og 2007/2008.
Ikke mindst på kælder- og lager siden er vi vokset ud af rammerne.

Efter de 3 generationer med familien Juul ved roret, Svend, John og Stig, er det siden 1988 os der,
først som medarbejdere og fra 1991 som ejere, har passet og videre udviklet denne dejlige vinhandel.
Det var således også os, der havde den fornøjelse at fejre firmaets 75 års forretnings-jubilæum den 29. oktober 2001.

Fra at være en lille lokal forretning har Juul’s Vinhandel udviklet sig til at være en velanskrevet og traditionel, men moderne og
landsdækkende vinhandel med en trofast kundekreds i såvel den private sektor, firmaer samt hoteller, barer og bedre restauranter.

Ud over vores egen faglighed opbygget gennem årene, har mange års samhandel med anerkendte huse i udlandet,
været med til at give os en viden og kærlighed til god vin og spiritus. Den vil vi altid gerne dele med vore interesserede kunder.

Kontakt:

Butik (Juul's Vin & Spiritus, Værnedamsvej)
Tlf.: (+45) 33 31 13 29 (Tryk '2' for Butik)
E-mail: info@juuls.dk

Online (Kundeservice/Webhandel)
Tlf.: (+45) 71 96 12 20
E-mail: support@juuls.dk

Lokation

Josty, Pile Allé 14A, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .