spring til hovedindhold

Tiger På Spring

Tiger På Spring

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

05 apr 2024 kl. 20:30 - 22:00

Beskrivelse

De har for nyligt været på tour på tværs af Grønland, Færøerne og Danmark. Nu er det energiske party-punkband Tiger På Spring klar til at vælte KLEIN! Gennem delvis improvisation og en tæt kontakt med publikum, bliver koncertoplevelsen forbindelsen mellem den opdagelsesrejsende og faren, der lurer i junglen.

Det energiske party-punkband ‘Tiger På Spring’, skriver ørehængere på engelsk, om fortvivlelse og håb, om konflikt og mystik. Med det omhyggeligt sammenvævede tekstunivers og melodiske signaturer, der går igen på tværs af sangene, får helheden en større konceptuel og åndelig autoritet.

Tiger På Spring optræder jævnligt i Grønland og Færøerne, og var på programmet på både SPOT Festival og Jelling Musikfestival i 2023. Forrige single ‘Jerusalem’ blev anbefalet af DRs Karrierekanonen og rost af P3’s ‘Curlingklubben’. Sangen fik airplay på DRP4 og radiokanaler i Grønland, Sydafrika og Australien. ‘Violent Heart’, som er deres seneste single, udkom på Celebration Records i november 2023, og er en fin repræsentation af Tiger På Springs liveudtryk, som vækkede blandt andre GAFFAs interesse.

Døre kl. 20.00
Koncert kl. 20.30

Foto: Inuuteq Kriegel

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events