Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Tiger på Spring / Pi

Afholdt event

Tiger på Spring / Pi

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

18 jan 2024 kl. 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Efter et 2023 med tour på tværs af Grønland, Færøerne og Danmark starter Tiger På Spring nu 2024 ud med deres første koncert i København d 18 januar, når de indtager Christianshavns Beboerhus. Med sig i ryggen har de Pi som support.Det energiske party-punkband ‘Tiger På Spring’, skriver ørehængere på engelsk, om fortvivlelse og håb, om konflikt og mystik. Med det omhyggeligt sammenvævede tekstunivers og melodiske signaturer, der går igen på tværs af sangene, får helheden en større konceptuel og åndelig autoritet. Gennem delvis improvisation og en tæt kontakt med publikum, bliver koncertoplevelsen forbindelsen mellem den opdagelsesrejsende og faren, der lurer i junglen. Tiger På Spring har været på programmet på både SPOT-Festival og Jelling Musikfestival i 2023. Singlen ‘Jerusalem’, anbefales af DRs Karrierekanonen og blev rost af P3’s Curlingklubben’.I udlandet fik sangen airplay på DRP4 og radio i Grønland, Sydafrika og Australien. Det næste udspil ‘Violent Heart’ udkommer på Celebration Records (10. november 2023) og er en fin repræsentation af Tiger På Springs liveudtryk, som vækkede blandt andre GAFFAs interesse.

Pi (support)
Pi er en dansksproget sangskriver og artist, som i foråret udgav sin debut double-single “RAV I DEN/VOKSET FAST” på Pipeline Records.
Udgivelserne introducerer elementer fra den efterhånden klassiske
"bedroom"-pop, men bevæger sig også længere ud i en mere
eksperimenterende elektronisk lyd.Som 17-årig sangskriver spiller Pi ikke på de store erfaringer, hun spiller på det umiddelbare og det ungdommelige. Hun skriver om venskaber og relationer, det der sker inde i hovedet, og det der sker omkring hende. Hun har et poetisk blik på verden og samfundet som det er lige nu. Derfor er selve sangskrivningen central i hendes musik, hvor teksterne starter med fascinationen af enkelte ord, ordspil og udtryk. Poesien kommer først, og derefter musikken og fortællingen. Produktionerne er legende, eksperimenterende og hårdtslående. Det er alt fra store EDM-opbygninger, vokal-glitches og bass-riffs til mere hip-hop inspirerede beats.Hun er for tiden meget inspireret af artister som Sulka, Angående Mig og sonic girl. Pi er ny på en scene, men allerede godt i gang med at finde sin egen måde at performe på. Engang passede hendes sangskrivning godt til guitaren og den lille stol midt på scenen. Nu er hun klar til strobelys og røgmaskiner.Det koster 80 kr at deltage / 50 kr. for studerende.

Lokation

Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .