Spring til hovedindhold

TIGEROAK live at A-HUSET

TIGEROAK live at A-HUSET

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

19 jul 2024 kl. 21:00 - 20 jul 2024 kl. 03:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

150,- PRE-SALE / FORSALG eller 180,- AT THE DOOR / I DØREN
DOORS AT 20:00 x CONCERT AT 21:00

Den danske neosoul-duo Tigeroak består af Laurits Steen Møberg, elektronisk musiker, producer og guitarist, og Anna Prinds, vokalist og lyrisk komponist. Tigeroak henter inspiration blandt Londons undergrundsjazz og hiphop, som blandet med nordiske indflydelser, bidrager til deres nuancerede lydpalette.
d. 24. februar udkom de med deres debutalbum. Albummet er blevet varmt modtaget, og blev kåret som ugens album på P8, Bl.a. udtaler radioværten Jonas Visti: “de her to unge mennesker kan komme til at sætte en dagsorden inden for den moderne danske jazz og neosoul!”

Tigeroak blev i 2022 udpeget til Jazz Danmarks Jazzkonkurrence, og har medvirket to gange i DR’s programserie “Sammen - Hver for sig”, deres koncert til festivalen Jazz and Words blev blandt andre nomineret til en DMA for årets nytænkende koncertoplevelse. Duoen har spillet koncerter i Paris og New York og rejst rundt i Kina. De har haft deres første single i A-rotation med over 250 afspilninger i radioen på P8-jazz, og har indspillet musik til deres kommende debutalbum i bl.a. Angel-og Abbey Road Studios i London. De blev for nyligt inviteret til interview og livekoncert på P8-jazz, i programmet Formiddag for Evigt.

Line-up:
Laurits Møberg - guitar + electronics
Anna Prinds - vocal
Jakob Marker - drums
Martine Bak Toldam - keys
Elias H. P. - bass

Arrangør


Lokation

Institut for (X), Skovgaardsgade 5C, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori