Tik tak – en kreativ workshop

Gratis

Sted

Dato

28 maj 2022 kl. 11:30 - 13:30

Beskrivelse

Tænker du også nogle gange over, hvad tid er for noget? Hvis vi bruger hænderne, er det meget lettere at forstå.

Forfatter og kunster Helle Laursen vil tage os med ind i kollagernes og tidens verden. Hun vil læse højt af sin bog “Tidens mester” og vi snakker om, hvad tid er for noget. For tid er meget mere en at kende klokken. Vi overvejer om tiden kommer eller går, om den går langsommere når man keder sig og skynder sig når man har det sjovt og er det virkelig muligt at rejse tilbage til urtiden.

Vi får tiden til at gå med ord som svanehalsregulatorer, penduler, balancehjul, viserer og fjederrør, imens får vi smurt tandhjulene med et glas velskænket olie (saftevand), får Tik-Tak kiks.

Bag efter får børnene selv lov til at dykke ned og fordybe sig i Tidens mesters fantastiske univers af tandhjul og tidsrejser i workshoppen. Børnene arbejder med papirklip og kollageteknikker. Børnene får et hæfte/lille bog samt udklips-ark til deres egne kollage “tik-tak-bog” der fyldes af deres egne visuelle tidsfortællinger.

Alder: 4-8 år.

Arrangør

Lokation

Brønshøj Bibliotek Brønshøj Bibliotek, Krabbesholmvej 3, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .