eventet sluttede

Til Jobsamtale - endnu en guddommelig komedie!

DKK 75,00

Sted

Flere tidsrum

26 februar 2020 - 7 marts 2020

Beskrivelse

Hvad gør du, hvis din telefon pludselig går i sort og ingen vil reparere den, din kæreste skrider med alle dine IKEA-møbler og ingen vil ansætte dig uanset din uddannelse eller joberfaring?

Til Jobsamtale er en enmands-revy med det lokale band fra jobcentret, der giver publikum svaret på disse spørgsmål. Med inspiration fra dramatiker Jaris Gerups virkelige liv som nybagt far og nyuddannet læge vil Hverdagsprofeterne med forestillingen præsentere en moderne Job og bearbejdelsen af hans konstante modgang og lidelser. Det er et personligt satirisk selvportræt af hovedpersonen og enhver person, der har prøvet eller vil prøve at miste fodfæste i tilværelsen. 

Stykket er baseret på Jobs Bog, der udover at være en af de mest kendte og omdiskuterede tekster i det Gamle Testamente, handler om en mands uforskyldte lidelse på grund af en guddommelig overmagts ‘kreative retfærdighed’. Job minder os om, at selv Guds bedste barn eller rettroende systemtilhænger kan blive ofret på samfundets hellige alter.

Medvirkende: Jaris Gerup
Manuskript og idé: Jaris Gerup
Instruktør/dramaturg/kreativ producent:  Karen Zenia Hal Hermansen
Musik: Morten Bæk Nielsen, Mathias Kirkegaard & Andreas Høier
Scenografi: Anna Zoé Hal Hermansen 
Teknik & lysdesign: Oskar Jankovic
Afvikling: Eskild Soldal Eriksen
Foto: Christian Malik Lynnerup

Varighed: 60 minutter

Tak til Snabslanten, Teatergrad, Teaterhuset og HUSET-KBH.

Arrangør

Vox er Københavns intime scene for uafhængig scenekunst. Vox er en del af Teaterhuset, der siden 2004 har sat rammerne for det københavnske vækstlagsteater.

Lokation

Vox Vox, Rådhusstræde 13, 1466 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .