spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Til Julebal i Kapelland / Mads Hansens Kapel

Afholdt event

Til Julebal i Kapelland / Mads Hansens Kapel

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

13 dec 2022 kl. 18:30 - 22:30

Beskrivelse

OBS: Danseinstruktion fra kl. 18.30, julebal fra kl. 19.30

“Sikke mange klokken slår!”

Vi kender alle Ole Neumanns berømmelige ord fra filmen “Far til fire i byen”, hvor Lille Per skal til bal i Nissekongens hal.

Nu er det ganske vist længe siden, men hvad er mere nærliggende i årets mørkeste tid end en gedigen gang høvisk og velmoduleret aftensjov i form af et julebal?!

Man siger at julen er hjerternes tid. Men den er også morskabens, overbærenhedens og gavmildhedens. Derfor har Mads Hansens Kapel, i samråd med selveste julemanden, besluttet af overrisle det ganske, danske land, med en sand gaveregn i form af årets sidste bal. Glem den voldsomme trængsel og alarm, slip tøjlerne og træk i stadstøjet, når du med din kæreste, ven, svoger eller svigermor danser dig væk i eventyret som er “Julebal i Kapelland!”

På stjernetæpper lyseblå, med polkaerne stadigt susende i benene, skal glade vi til kirke gå – med hoved på!
 
Mor dig først, spørg bagefter!

Medvirkende

Jonas Clausen, Sebastian Boesgaard, Julian Svejgaard, Emil Nielsen, Martin Strange

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .