spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

TILBAGE TIL DE GLADE 60’ERE – HISTORISK SOMMERFEST PÅ FÆRGEGÅRDEN

Afholdt event

TILBAGE TIL DE GLADE 60’ERE – HISTORISK SOMMERFEST PÅ FÆRGEGÅRDEN

Fra Gratis

Sted

Dato

12 aug 2023 kl. 16:00 - 22:30

Beskrivelse

Foto: UTA Libraries, Wikimedia Commons

Lørdag d. 12. august vil Færgegårdens Museumshave være forvandlet til en boblende tidskapsel fyldt med alt det, du husker (eller er blevet fortalt) om 1960’erne. Aftenen igennem vil der være live musik og blive spillet op til dans i tidens lystige toner. Musikekspert og danser Per Rock underviser i årtiets sjove danse, fx The Twist, The Jerk, HullyGully, Wautusi, Jenka og Locomotion.

Modehistoriker Frederikke Heich tager os med på en rejse gennem hverdag og fest ved et farverigt historisk modeshow. Her kan du se årtiets ikoniske stil, der ændrede moden for altid! Vi opfordrer desuden alle gæster til at klæde sig deres i eget stilfulde 60'er outfit. Tænk på islændersweater, klokkebukser, miniskørt og elegante kjoler.

Ud over musikken og moden vil der også være hyggelige aktiviteter, der tager dig tilbage til 60'erne. Du kan bl.a. lave et kartoffeltryk, eller udfordre dine venner i en sjov 1960’er quiz. Der vil være noget for enhver smag!

Mad og drikke vil selvfølgelig også være på menuen. 1960’erne var pølsevognens storhedstid, og aftenen igennem kan gæsterne sætte tænderne i en ”ristet med det hele”. Museet sælger øl, vin og vand – og disker op med en 1960’er inspireret cocktailbar.

”Vi glæder os til at byde gæsterne velkommen til en aften fuld af nostalgi og glæde”, fortæller Maja Kvamm, der er vikarierende museumsinspektør på Færgegården. ”Vi opfordrer gæsterne til at trække i det farverige tøj og snøre danseskoene, når vi sammen vil fejre et årti, der har sat stort aftryk på mode, musik og kultur”.

NB! Hele arrangementet foregår udenfor, og man bør huske praktisk tøj og evt. et tæppe. Tag gerne egen mad og picnickurv med. Der vil være salg af drikkevarer og en cocktailbar anno 1960’erne.

Program:

16:00 Museet åbner for aftenens arrangement.

16:15: Fælles velkomst.

16:30: Historisk Modeshow – 1960’erne fortalt gennem tøj og stil.

18:00: Fortællinger om 1960’ernes musik.

19:30: Live musik ved 60s Galore (første set).

20:15: Danseundervisning.

20:45: Live musik ved 60s Galore (andet set).

21:30: Festen fortsætter. Musik, dans og drinks.

22:30: Tak for i aften!

Tid, pris og sted

Lørdag den 12. august kl. 16.00-22.30.

Voksne: 100 kr. for voksne (+billetgebyr), Børn u. 18: gratis.

Billetter købes via billetto.dk. Tilmelding nødvendig.

Frederikssund Museum Færgegården, Færgelundsvej 1, 3630 Jægerspris.

Arrangør

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Frederikssund Museum, Færgegården, Færgelundsvej 1, 3630 Jægerspris

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .