Tilde And The Band (SE) - soul/jazz/rock/blues

25 apr 2020 kl. 21:00 - 23:30

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

TILDE And The Band.

Den svenske sangerinde Tilde, der kommer fra Göteborg, har skrevet og udgivet musik, så længe hun kan huske. I en tidlig alder fik hun hurtigt opmærksomhed, da hun først optrådte på scenen. I en alder af 22 blev hun dog alvorligt syg, hvilket satte hendes lovende karriere på hold. 

Efter flere års ophold i udlandet vendte hun tilbage til Göteborg og mødtes med studioejer og BRIT-prisvindende producent Pedro Ferreira (The Darkness, Albin Lee Meldau) og begyndte lige, hvor hun slap. Tilde trækker inspiration fra stemmer som Donny Hathaway, Nina Simone, The Doors, Fleetwood Mac, Etta James og Amy Winehouse sammen med hendes mange års erfaring og soulfulde touch for at skabe det, der resulterede i hendes smukke debutalbum -  Nothing Gold Can Stay . 

Albummet, der blev udgivet i slutningen af ​​2018, blev mødt med stor anerkendelse af den svenske presse, hvor Göteborgs-Posten kaldte det "En tidløs debut" og rangerede titelsporet blandt de ti bedste af tiårets 100 bedste sange skrevet af kunstnere fra Göteborg, der slutter sig til store navne som Håkan Hellström og Laleh, der også stammer fra den svenske by.

Lige nu er hun godt i gang med at arbejde på sit andet album, der forventes udgivet i slutningen af ​​2020, men frigiver allerede en smag fra det den 17. januar med den splinternye singel Call My Name.

KONCERT & MAD

I forbindelse med denne koncert kan du tilkøbe madbillet. Vælg mellem:

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris og grønt.

Hvis du ønsker at spise hos os, skal du være her mindst en time før koncertstart. Vi serverer ikke mad i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden.

Vi kan ikke tilbyde veganermad.

Bordreservering

Vi reserverer ikke borde, men kører efter først-til-mølle-princippet.