Tim Lothar - Jesper Theis - Niels Rose

28 okt 2017 kl. 21:00 - 23:30

Gyngen, Mejlgade 53, 8000 Aarhus

Det er et stykke tid siden, vi har haft besøg af Tim Lothar, og denne gang har Tim Lothar taget et par gode venner med fra det nordjyske. Vi glæder os meget til at præsente en skøn, melodiøs Trio hvor den gode historie er i højsædet. Der er med andre ord lagt op til en god aften lørdag d. 28 oktober.

Lidt om den skønne Trio:

Tim Lothar og Jesper Theis har i årets løb spillet en del jobs sammen.
Til en jam session i Aalborg mødte og spillede de med Niels Rose og blev hurtigt enige om at han skulle med på nogle flere jobs og det var Niels heldigvis enig i.

- Tim Lothar er ikke "just another bluesman". Han er kendt for sine historiefortællinger og sine egne sange, og dette gør ham til en interessant og meget personlig kunstner - en storyteller. Lothar er et anerkendt navn på den internationale blues/roots scene.

- Jesper Theis er en, forholdsvis ny, bluesman i Danmark. Han har, denne sommer opsagt sit faste job for at engagere sig fuldt ud til musikken. Han har netop optaget sit debutalbum, Narrow Line, som udgives gennem Straight Shooter Records og er produceret af Peter Nande. “Along the way, you will realize that there is something special going on here” - Bryan Powels kommentar i anmeldelsen af Narrow Line

- Niels Rose er uddannet percussionist (cand. musicae) ved Det Jyske Musikkonservatorium i 2012, med specialer indenfor de indiske og brasilianske slagtøjsverdener. Musikstudierne har desuden ført ham til både Ghana og England, på længerevarende studieophold, hvor han studerede hhv. traditionelt ghanesisk slagtøj og trommesæt.

Billet

Salg lukket