Tim Schou // RUST

Tim Schou // RUST

Billetter fra DKK 175,00

Sted

Dato

19 nov 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

TIM SCHOU

Den folkekære singer/songwriter gæster RUST med velskrevne popsange og fuldt band.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 175 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Den folkekære singer/songwriter Tim Schou fik i 2020 en solid modtagelse af singlen "Where You Are”. Udover en top 100- placering på den danske airplay chart i 10 uger i streg, fik nummeret også airplay i 12 lande - bl.a. i MTV Germany. Samme år landede DR3-dokumentaren 'Et Giftigt Venskab', som skildrer Tim og dokumentaristen Lukas Valentins relation igennem Schous lange musikalske rejse.

I foråret 2021 udkom Schous debutalbum Hero/Loser, der fik fem stjerner i GAFFA, startede et nyt kapitel for kunstneren og markerede ham som et af Danmarks mest solide og alsidige sangskrivere og vokalister. På albummet fik duetten ”Mad Love” massiv airplay på dansk radio. Et nummer, som er skrevet i samarbejde med den prominente engelske artist og sangskriver Ella Henderson – og har det unge danske stjerneskud Sowfy (senere kendt som Stella) som feature.

Tim Schou har netop udgivet single ”Little Bit of Good”, der cementerer Schou, som en musiker, der lægger forventningerne til side og laver det musik, han vil. Dette opleves også live, hvor Tim for første gang i lang tid spiller med fuldt band. Sammen med bandet er Schou klar til at indtage RUST.Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .