Time of The Tribes - Teambuilding på Charlottenlund Slot.

Jægersborg Alle 1, 2920 Charlottenlund
02 maj 2021 kl. 18:00 - 20:00

Saml din klan og dyst mod andre klaner om at blive kongerigets nye kancelli!

D. 2. maj inviterer The Tribe til teambuilding dyst på Charlottenlund Slot. I skal i hold på 4-7 deltagere dyste mod andre teams om at vinde Kongens Kancelli. Og dermed blive rigets vigtigste rådgivere. Live spillet foregår udendørs og indendørs på slottet.
I kan deltage som virksomhedsteam, familie, vennegruppe eller anden form for gruppe.
I skal være min. 4 deltagere på et hold. Kommer I hele klanen (flere end 7 personer) bliver I opdelt i flere interne hold.
Aktive deltagere skal være min. 12 år for at de og I får mest muligt ud af oplevelsen.

Bliv rystet sammen med en uforglemmelig oplevelse ❤️

Og vis I er de skarpeste, mest samarbejdsdygtige og største strateger til at slå de andre hold og bliv rigets nye kancelli.HISTORIEN & SPILLET

Kongen har for nyligt afsat sit Kancelli på grund af ineffektivitet, dårskab og sløseri med rigets ressourcer. Han leder nu efter de bedste kandidater i riget til at indtræde i det nye Kancelli, der skal agere øverste organ og bistå Kongen med at drive og udvikle rigets velfærd. I er hermed, som de særligt udvalgte ved hoffet, inviteret til at dyste om at blive Kongens nye Kancelli.

Kongens Kancelli er et unikt event, kun afholdt på Charlottenlund Slot. Det er en holdoplevelse der vækker fællesskabet og som er sammensat til at styrke kollegiale, venskabelige eller familiære relationer.
Slottets smukke og eksklusive miljø, danner rammen om spillet, hvor deltagere bliver delt i hold og præsenteret for en række forskelligartede opgaver, som kræver samarbejde, kreativitet, viden, hukommelse og fornuftige prioriteringsevner. Alt sammen for at finde frem til de bedst egnede kandidater, til indtræden i Kongens Kancelli. Dem der vinder er dem, der i fællesskab træffer de bedste valg.
Vi har tilrettelagt oplevelsen sådan, at alle har mulighed for at byde ind og deltage, i en sjov fælles oplevelse I vil huske og tage med jer.

Oplevelsen koster 395,- pr. person og er inklusiv drikkevarer: Bobler/Sodavand/Perrier
samt alle andre udgifter i forbindelse med afholdelsen.

Deltagelse kræver min. 4 billetter for at stille et hold.
Der er begrænset antal billetter. Og maks 10 hold kan deltage i dysten.

Læs mere om The Tribe Teambuilding aktiviteter
Kontakt The Tribe på + 45 20 96 25 09 eller in@thetribe.dk for spørgsmål. 


https://www.facebook.com/event...

The Tribe

Teambuilding : Events : Kommunikation

The Tribe er et teambuilding, event og kommunikationsbureau der byder dig og dit team eller hele organisationen til anderledes og fordybende oplevelser på Charlottenlund Slot.
Vores oplevelser er opdelt i moduler, så I selv kan sammensætte den perfekte teamdag eller firmaoplevelse.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke