TING (11 år+)

Jenagade 21, 2300 København
18 okt 2021 kl. 10:00 - 10:45
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Velkommen til et ægte, lifesize brætspil! Tag høretelefonerne på, og træd ind i Tingenes univers. På et kæmpe bræt bliver du en levende brik sammen med 11 andre deltagere. Styret af ”Stemmen” skal du nu forholde dig til opgaver og spørgsmål omkring vores alle sammens afhængighed af ting. Hvilke ting er vigtige og skal beholdes for enhver pris? Og hvem har magten til at tage den beslutning? Styrer du tingene, eller styrer tingene dig?

Fra 11 år

'Skammel-skrammel' - kreaworkshop

I forbindelse med forestillingen Ting er det muligt at blive og deltage i en workshop der handler om at genbruge og cirkulere. Kom og vær med til at giv nyt liv til gamle siddemøbler, med smæk på flotte farver og former. Workshoppen er åben for alle i tidsrummet 10.00-16.00 og du er velkommen til at deltage både før og efter din teateroplevelse.

Søndag 17. okt / Mandag 18. okt

Kl. 10-16 / Multihallen

Fra 11 år

Praktisk info:
TING er for børn i alderen 11 år og op. For at alle kan få den bedste teateroplevelse er det vigtigt at i overholder aldersgruppen. Vi forbeholder os ret til at afvise teatergæster, som ikke overholder aldersgrænsen.
Husk at både børn og voksne skal have billet.
Kom gerne i god tid.Forestillingen er en del af Amager Børneteaterfestival 2021Deltagere

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke