eventet sluttede

Tirsdagsbarok #2 - Det Store Taffel

DKK 60,00 - DKK 100,00

Sted

Dato

19 maj 2020 kl. 19:30 - 23:30

Beskrivelse

Trænger du til telemansk tirsdagstaffel?

Den klarer vi! 

Det er blevet tid til at gå til langbords, få styr på manérene og opleve barokmusik i dug-højde. Til denne Tirsdagsbarok special bliver du bænket som middagsgæst ved hoffet - med din musikalske appetit i højsædet.


Udover det festmiddagske set-up er meget andet som det plejer:

... Én TIMES koncert (ekskl. lille vinpause) med et til lejligheden skræddersyet program...

... Et glas VIN - og denne gang også lidt til ganen (obs: spis dog hjemmefra) - med i billetten og mere vin i pop-up-baren til beskeden pris...

... Barok-jam (pitch: 415) & lounge for alle der lyster efter koncerten! 

Koncertserien er kurateret af Amager Klassisk og er et samarbejde med Kvarterhuset Amager.

Billetter kan købes her eller i døren.Vil du blive medlem af Amager Klassisk? Medlemskab koster kr 100,- pr. år og giver 20% rabat (40 % hvis du også er studerende) på alle arrangementer i regi af/i samarbejde med foreningen, herunder Morgenmadskoncerten og Tirsdagsbarok. Skriv til amagerklassisk@gmail.com.

Læs mere på www.amagerklassisk.com

Arrangør

En musikforening på Amager.

Lokation

Kvarterhuset Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .