Event aflyst

Tirsdagsmiddag på Mantzius

DKK 50,00 - DKK 100,00

Sted

Dato

31 mar 2020 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Fællesmiddag i Restaurant Mantzius den sidste tirsdag hver måned hvor Theis og Claus fra Restaurant Mantzius sørger for at der er veltilberedt middag lavet af prima udsøgte og økologiske råvarer. Se Datoerne og Menuen nederst her.

Vi opfordrer alle der har lyst til fællesskab at komme og tage børn børnebørn og bedstemor og nabo med. Unge som ældre. Alle er velkommen! Kom gerne i god tid. 

Drikkevarer køber man ved baren og der kan tilkøbes kaffe og kage/dessert for kr. 50.

Det koster kr. 100 + gebyr (Billetto) pr gang for at deltage i middagen. Børn u 12 år koster kr. 50 + gebyr.

Det koster kr 50 årligt at melde sig ind i Foreningen Huset. Send en email til huset3460@gmail.com og modtag info om betaling af foreningskontingent.

Foreningen Huset som er arrangør har genoptaget den fællesmiddag som fandt sted i de samme lokaler som
da stedet hed PROJEKT HUS og var Danmarks første medborgerhus. Etableret i 1971, og omdannet til det som vi i dag kender som Mantzius Live som en direkte følge af de protester der kom fra medborgere, da politikere i
kommunen ville nedlægge stedet som det kultursted det var og havde været i 25 år.

Foreningen Huset er en forening der arbejder for kulturelle fællesskaber. Den er stiftet af nogle der tidligere var brugere af Projekt Hus og stiftere af Ramasjang Festivalen i Birkerød. Foreningen arrangerer også musik/foredrag og sjove Retrofester der bl.a. samler tidligere bruger af Projekt Hus fra hele Danmark.

Velkommen til Fællesmiddag den sidste tirsdag i hver måned.

Vi tilstræber at der hele tiden er billetto events på mindst 2 kommende tirsdagsmiddage.

Menuer 2020:

Marts d. 31.: Grambogård Nakkefilet med Stegte Kartofler og Andalusisk Whiskeysauce

April d. 28: Pulled Beef med BBQ – Coleslaw med Gulerødder & Dijon – Bagte Kartofler med Urtesmør – Grøn Salat

Maj d. 26.: Surprise!

Juni d. 30.: Vi griller (udenfor?) – Grambogård Pølser med Balsamico og Rødløg – Kyllingebryst – Sommersalater & Nye Kartofler.

Juli d. 28.: Kæmpe Paella tilberedt på terrassen - med Rejer, Muslinger & Blæksprutte – Hertil Hjemmebagt Brød og Salat – kom tidligt og vær med til at følge processen – Vi sætter i gang kl 16 og spiser når den er klar!!


  Arrangør

  Lokation

  Restaurant Mantzius Restaurant Mantzius, Johan Mantzius Vej 7, 3460 Birkerød

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .