spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

TirsdagsTalk

Afholdt event

TirsdagsTalk

Fra DKK 95,00

Sted

Dato

13 feb 2024 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Kom til TirsdagsTalk i SHOPPEN tirsdag 13. februar kl. 17-19 og hør et spændende interview på scenen med Rikke Nielsen og Magda. Kom og hør hvilken spændende udvikling der har været med Lykkeliga siden 2018, hvor Rikke og Magda var med i APPETIZE. 

TirsdagsTalk er et gentagende fyraftensevent i SHOPPEN i samarbejde med det lokale livsstilsmagasin APPETIZE. Her er der lagt op til et par hyggelige timer efter arbejde med en Talk på scenen, lækker sushi fra Tian Fu og lidt bobler til at gøre lidt ekstra ud af tirsdagen. 

Pris: 95 kr. inkl. 10 stk. sushi, bobler (der vil også være vand og sodavand) og ikke mindst en goodiebag. 

Lokation

Shoppen Aalborg, Vandmanden 5A, 9200 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .