spring til hovedindhold

Tisvilde Yoga Festival retreat 2024

Tisvilde Yoga Festival retreat 2024

Fra DKK 1.400,00

Sted

Dato

09 aug 2024 kl. 16:00 - 11 aug 2024 kl. 14:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Lille hyggelig yogafestival på standen i Tisvilde.

Oplev en weekend med masser af yoga, et fast tilrettelagt program, som guider dig igennem mange forskellige yogaformer. En mulighed for at slippe hverdagens hamsterhjul og i stedet mærke nærvær, indre ro og afklarethed. 

Både nybegyndere og øvede er velkomne.

I billetprisen er der inkluderet hele festivalens yogaprogram og aftenunderholdning,  samt aftensmad fredag og lørdag og frokost lørdag og søndag.

Overnatning er ikke inkluderet.

Festivalen stiler efter høj bæredygtighed og "Nul skrald".

Medbring derfor egen kop, tallerken og bestik.

Medbring også yogamåtte, tæppe, løstsiddende tøj tilpasset vejrudsigten og evt. en pude eller to yogaklodser.

Lokation

Naturrum Tisvildeleje, Naturrum, 3220 Tisvildeleje

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder