TM Hunter releasekoncert + Anders Bach Pedersen

eventet sluttede

TM Hunter releasekoncert + Anders Bach Pedersen

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

19 mar 2016 kl. 20:00 - 20 mar 2016 kl. 01:00

Beskrivelse

I forbindelse med udgivelsen af albummet "1.12.5.24" afholder TM Hunter en releasekoncert i de smukke lokaler i Koncertkirken på Blågårds Plads.

Anders Bach Pedersen (Ice Cream Cathedral) spiller et solo set, hvor han vil præsentere sine nyeste kompositioner.

___________________________

Bag TM Hunter står Therese og Michael Fischerson, som efter flere år i forskellige orkestre, nu har kastet sig over et musikalsk univers af eksperimenterende popmusik tilsat elementer af både hiphop, verdensmusik og orientalske toner.
Duoens debutalbum ”1.12.5.24” er netop udkommet på NMS, og bandet har allerede spillet et par koncerter, blandt andet sammen med canadiske Braids.

Musikken bevæger sig imellem det smukke og det bizarre og leger med den særlige nordiske lyd som på én gang er både lysende klar og samtidig indhyllet i masser af tung og våd melankoli. Universet er til tider mediterende og andre gange rytmisk brydende i en konstant vekselvirkning mellem de analoge instrumenter og digitale virkemidler.

Live bliver musikken understøttet af dragende visuals og sammen med yderligere to musikere vil TM Hunter sætte en dramatisk scene.

___________________________


Fri ambient synthesizermusik. Anders Bach bevæger sig med maskiner i spændingsfeltet mellem det improvisatoriske og det konstruerede i strukturerede generative udforskninger af syntetisk lyd. Inspirationerne strækker sig fra Laurie Spiegel over Autechre og Earth i en performance for kroppen skabt til rummet. Frenetisk rytmik opløses i langstrakte droner, og uhåndgribelige soniske objekter ønsker at omfavne lytteren i en fælles rejse mod det ukendte. Anders Bach er en tredjedel af bandet Ice Cream Cathedral, arbejder som trommeslager og producer, underviser på Rytmisk Musikkonservatorium og læser sin kandidat i digital medieæstetik samt gæsteforlæser på IT Universitetet i København.
Lokation

Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .