spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Tobias Floor + support: LULU | URBAN 13

Afholdt event

Tobias Floor + support: LULU | URBAN 13

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

19 jan 2024 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Tobias Floor + support: LULU | URBAN 13

Popmusikeren Tobias Floor spiller sit første headliner show, nogensinde! 

Sammen med sit band spiller han en masse nye sange, og der er lagt op til et brag af en aften med lækker musik og positiv energi!

Koncerten afholdes på GARAGEN d. 19. januar, og overskuddet fra billetsalget går til Hjerteforeningen.

---------

x Forsalg: 100 kr. (+gebyr)

x Dørsalg: 125 kr. (+gebyr)

x Dato: 19.01.2023

x Døre: 20.00

x Sted: GARAGEN, URBAN 13 (indendørs)

---------

Tobias Floor

Selv et hjertestop stopper ikke det unge talent for at spille sin første headliner koncert, den 19. januar 2024. <3

Sanger- og sangskriver, Tobias Floor, afholder koncert på URBAN 13, der er et af Københavns mest kreative, urbane og kulturelle rum og ligger under Bispeengbuen.

Tobias startede sin musikrejse i X-Factor i 2022 og har siden udgivet de to singler “Madly In Love” og “Glasses”, som tilsammen har streamet over 600.000 gange på Spotify alene.

Desuden har Tobias varmet op for verdensstjernen Dean Lewis hele 7 gange, blandt andet i Royal Arena. Derudover optrådte Tobias også med den Australske stjerne på Tinderbox-festivalen 2023.

”De sange, jeg kommer til at spille, er allesammen nogle, der betyder rigtig meget for mig, og som tænder forskellige følelser i mig, og jeg glæder mig til at stå med følelserne uden på tøjet foran alle mine skønne fans!”

Alt overskuddet vil gå til Hjerteforeningen - en interesseorganisation som ligger Tobias meget nær i øjeblikket, da hans eget liv netop blev reddet af hans kæreste og kærestes far pga deres viden og brug af hjertemassage. Derfor håber han på at koncerten samtidigt kan skabe mere opmærksomhed omkring Hjerteforeningens vigtige arbejde.

---------

Support: LULU

Arrangør

Kom til events i vores venue, til træninger på vores gadeidrætsbaner, eller vær med i vores sociale iværksætterfællesskab. URBAN 13 er fællesskaber, et laboratorium for de små med de store idéer og en ny fortælling om Bispeengbuen som sted.

Lokation

GARAGEN, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .