Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Tobias Wiklund - Silver Needle

Afholdt event

Tobias Wiklund - Silver Needle

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

05 jul 2022 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

TOBIAS WIKLUND - SILVER NEEDLE
Tobias Wiklund (f. 1986) er en brillant trompetist, men ikke blot det: Han er tillige en af de få musikere i sin generation, der helhjertet dyrker den mørkere og mindre skarpe kornet. Han er en efterspurgt musiker i både det svenske og danske jazzmiljø. Både DR Big Band og Stockholm Jazz Orchestra har bud efter trompetisten Wiklund, mens kornettisten Wiklund optræder som sideman i mindre grupper, og, selvfølgelig, med sin egen kvartet. Han foldede instrumentet og sit eget, personlige udtryk overbevisende ud på den meget anmelderroste WHERE THE SPIRITS EAT indspillet i 2017 og nu fire år efter hvor gruppens meget lydhøre spil er blevet udviklet, forfinet og forstærket udkommer SILVER NEEDLE. Tobias oplever at det drejer sig om ”at være dedikeret og have viljen til at gå op i den kollektive intelligens, det er at spille sammen. Det er ikke en selvfølge, men et spørgsmål om at åbne sit hjerte, sine ører og sin musikalitet for at skabe en enhed, der er større end den enkelte.” Tobias begyndte som ganske ung at lytte til jazz og er stadig meget bevidst om traditionen og atdet er en nødvendig del af det at være jazzmusiker. Og således får kvartetten i enkelte numre selskab af et lille brassband. Han har ladet sig udfordre af formlen og har udover Armstrong- klassikeren That Lucky Old Sun skrevet yderligere to numre for brassband, der er endnu et eksempel på, hvorledes yngre instrumentalister bygger videre på traditionen og ikke lader den stivne i en reproduktiv form. Tobias Wiklund bærer stolt og originalt faklen videre. SILVER NEEDLE er et album, der sine steder kan høres som er det skabt til stille refleksion under en overskyet himmel. På den anden side lægger Tobias’ kompositioner bestemt også op til sprudlende overskud og optimisme; livet har to sider og man skal ikke grave særlig dybt for at mærke forbindelsen til jazzens inderste
væsen. Tobias Wiklund (corn), Simon Toldam (p), Lasse Mørck (b), Daniel Fredriksson (d)...

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .