Toftemark Quartet på Søhesten

07 aug 2020 kl. 18:00 - 20:00

Andreas Toftemark har I gennem de sidste 8 år været bosat I henholdsvis Amsterdam og New York. Han er nu vendt hjem til Danmark, for at videreføre traditionen af danske tenorsaxofonister, nye kompositioner og melodier fra den Amerikanske sangskat.

Andreas Toftemark - Tenorsaxofon
Andreas Svendsen - Trommer
Felix moseholm - Bass
Calle Brikman - Piano

Efter mange aflyste musik arrangementer i sommeren kan vi igen høre levende musik! kom og oplev en eksplosion af en festival, med ny musik fremført af nogle at tidens mest talentfulde unge danske Jazz musikere.

Musik Syndikatet præsenterer et bredt udsnit af unge danske jazzkometer ved 12 koncerter på Søhesten d.31.7. – 2.8. og 7.-9.8 2020. To koncerter på hver af de nævnte datoer spilles henholdsvis kl.18-20 og kl. 21-23.

Festivalens samlede program afspejler Musik Syndikatets mål om at sætte fokus på unge, nysgerrige jazzmusikere og sammenspillede bands, der har meget på hjerte. Musikere, der hverken er bange for det traditionelle eller nyskabende, det udfordrende eller inkluderende.
Kendetegnende for alle medvirkende musikere er i høj grad deres store instrumentale overskud og kunstneriske kvaliteter, - de spiller med et kolossalt drive og en uendelig passion for at skabe.
Gennem musikernes egne kompositioner og arrangementer vil publikum - på selve spillestedet såvel som online - kunne opleve, hvad der lige nu rører sig i den unge jazzgeneration.

Social

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke