Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Together Festival

Afholdt event

Together Festival

Fra Gratis

Sted

Dato

23 sep 2022 kl. 14:00 - 24 sep 2022 kl. 20:00

Beskrivelse

D. 23+24 september løber Danmarks helt nye innovations- og kulturfestival TOGETHER FESTIVAL af stablen i smukke rammer på en historisk og kongelig klædefabrik og park i Hørsholm.

 • Together Festival er to dage med TALKS - MUSIK - MAD & OPLEVELSER.
 • Together Festivals temaer er fællesskaber, diversitet og godt humør i fremtidens by


Program

På festivalens mainstage kan du som gæst blandt andet opleve Vincent F Hendricks, Kristian Von Hornsleth, Caroline Richardt Beck + 10 andre talks i “Ted Talk” formatet. Man kan også deltage i dragbingo og fælles middage.

Trænger man til lidt hygge og tid til at fordøje de mange input, kan man besøge vinstuen og nyde et glas til lyden af live musik. Vinstuen er skabt i samarbejde med Højsteen Vin.

Parken omkring søen bliver transformeret til festivalens Owned By Us scene, som er skabt sammen med 25 frivillige, engagerede unge kunstnere og tænkere mellem 16-24 år fra Hørsholm og Nordsjælland. Disse unge har skabt en forening, som i løbet af foråret har fundraiset penge til musikscenen og til kunstnerne - Owned By us scene er således støttet af Tuborgfondet.

Her kan gæsterne møde unge tænkere, blandt andet Helle Thorning Schmidts søn, Milo Kinnock til en tankevækkende talk om køn og fremtid samt høre vækstlag musik fra Mosekonen Brygger, Tandem og Keido.

Der opstilles desuden boder med streetfood, hvor gæsterne kan tage en bid fra hele verden, mens de vandrer en tur omkring søen eller sidder i græsset og nyder musikken og stemningen - og hvis du trænger til et hvil midt i festen, så kan du vandre om på den anden side af søen og tage en 20 minutters powermeditation i festivalens hightech drømmeskib, som hedder VESICA. VESICA er skabt med støtte for CISU fonden.

Arrangørerne bag Together Festival

Festivalen er skabt, fordi kommunalbestyrelsen i Hørsholm Kommune ønsker at sætte Hørsholm på landkortet.
Fremtidsfabrik står for at fundraise, udvikle og organisere festivalen - samt for at finde samarbejdspartnere. Together Festival er skabt med støtte fra følgende: Oxford Brookes University, School of Architecture, Headspace Danmark, Generous Development, CISU, Tuborgfondet, VESICA, AIM Byliv, Højsteen Vin og IMperfectionists.

Du kan læse mere om Together Festival her:
www.togetherfestival.dk

Instagram: togetherfestivaldk

Lokation

Klædefabrikken Klædefabrikken, Lyngsø Alle 3, 2970 Hørsholm

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer