spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Tølløse Festival 2021

Afholdt event

Tølløse Festival 2021

Fra DKK 10,00

Sted

Dato

21 aug 2021 kl. 13:00 - 23:00

Beskrivelse


NYT - NYT: Efter lempelse af restriktionerne den 10. juni vil afsnit A og afsnit B blive slået sammen til én sektion. Det er altså ligegyldigt, om du køber billet til den ene eller den anden sektion.

Tølløse Festival bliver del af en lille udvalgt gruppe festivaler i Danmark, som kan afholdes i år, så vi håber virkelig, at folk er klar til at feste og bakke op om initiativet.

Der er en del, der skal tilpasses for at overholde de nuværende krav fra myndighederne. Kort fortalt, så bliver Festivalpladsen inddelt i to sektioner med 500 gæster i hver. Der vil være en åben scene, som kan ses fra begge sektioner. Hver sektion vil have sin egen bar og madtelt og de aktiviteter, der nu kan tilpasses omstændighederne.

Dette betyder også, at der kun vil være 1000 billetter til salg og de vil alle blive solgt i forsalg på Biletto. Billetprisen bliver i år 100 kr., børn og unge under 18 år koster 10 kr. - vi giver en gratis sodavand pr. entrebillet under 18 år.

Musikprogrammet bliver tæt pakket og der er virkelig stor interesse fra mange kunstnere, som er sultne efter at komme ud og spille. Vi kan med glæde oplyse at vores to store lokale navne allerede er på plads, nemlig The Formænd og Never2Late, som jo plejer at lave en fest.

Lokation

Tølløse Fælled, Bypark Tølløse Fælled, Bypark, Kvarmløsevej 52, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .