Tølløse Festival

19 aug 2017 kl. 13:00 - 20 aug 2017 kl. 01:00

Tølløse Slotspark, Tølløsevej 97, 4340 Tølløse


Der var engang en årlig festival i Tølløse Slotspark. Den blev i årene 1982-1999 drevet af en lille gruppe ildsjæle med sans for gøgl, folkelighed og musik.

Nu er vi klar til at lade solen skinne over Tølløse Slotspark igen. 25 frivillige startede nemlig i sommeren 2016 arbejdet med at genskabe Tølløse Festival i en version-2017.

Og lørdag den 19 august genopstår festivalen så. Musikere med lokal forankring vil dele deres lyd med dig, lyd for enhver smag til både børn, unge og ældre. Samtidig får unge musikhåb mulighed for optræde for et publikum i smukke og trygge omgivelser.

Og festivalen er meget mere end musik. Der vil være tryllekunstnere og klovne. Og folkedansere, spejdere, boldklub, petanqueklub og et lokalhistorisk galleri vil underholde med leg, dans og fortælling.

Mad fra lokale leverandører og involvering af skolekøkkener såvel som landmænd og erhvervsdrivende, sikrer et velsmagende udbud i vores food court.

De gode smage kan skylles ned med vand, vin og fadøl - og med specialøl fra Hornbeer der på bedste demokratiske vis vil være valgt ved et ølvalg i vores lokale SuperBrugs.

Tølløse Festival er non-profit. Der er gratis adgang for børn og unge under 18 år. Voksne kan købe billet for 50 kr. i SuperBrugsen i Tølløse, ved indgangen på festivaldagen eller her på billetto.dk for 50 kr. + gebyr.

Følg os på Facebook: Tølløse Festival - Sjællands Smukkeste.

Voksne +18

Salg lukket


Børn og unge under 18

Salg lukket