TOM and His Computer

eventet sluttede

TOM and His Computer

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

20 aug 2021 kl. 20:30 - 23:59

Beskrivelse

Den garvede elektroniske musiker og producer T.O.M. indtager Pumpehuset med en hær af elektronik, lo-fi guitar- og vokal-samples og filmiske soundscapes, når han den 20. august spiller koncert som TOM and His Computer med fuldt band. Og ja, man må igen stå op til indendørskoncerter, så der er lagt op til en ægte fredagsfest.

Produceren og musikeren T.O.M. aka Thomas Bertelsen startede med at nørkle med musik tilbage i sine teenageår, hvor 4-sporsbåndoptageren var omdrejningspunktet. Senere begyndte han at være fast dj-inventar på nogle af Københavns og Skandinaviens store diskoteker. I mange år har han arbejdet tæt sammen med Trentemøller og er den ene halvdel af den succesfulde elektroniske duo Lulu Rouge, men i 2016 slog han solovingerne ud som TOM and His Computer.

TOM and His Computer står for en retro-futuristisk lyd med en noisy kant, hvor alt er computerbaseret, men musikken lader sig ikke bare placere som elektronisk, da dens lyd bevæger sig i grænselandet mellem det elektroakustiske og det maskinelle. I 2020 udgav han albummet ”Future Ruins”, der har været undervejs i et par år, på Trentemøllers In My Room-pladeselskab. Den betagende og stemningsfulde video til titeltracket, hvor Roxy Jules synger på, har vundet flere internationale priser.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .