TOM and His Computer

Studiestræde 52, 1554 København
13 maj 2021 kl. 19:00 - 23:59

Den garvede elektroniske musiker og producer T.O.M. indtager Pumpehuset med en hær af elektronik, lo-fi guitar- og vokal-samples og filmiske soundscapes, når han den 26. februar spiller solokoncert som TOM and His Computer.

Produceren og musikeren T.O.M. aka Thomas Bertelsen startede med at nørkle med musik tilbage i sine teenageår, hvor 4-sporsbåndoptageren var omdrejningspunktet. Senere begyndte han at være fast dj-inventar på nogle af Københavns og Skandinaviens store diskoteker. I mange år har han arbejdet tæt sammen med Trentemøller og er den ene halvdel af den succesfulde elektroniske duo Lulu Rouge, men i 2016 slog han solovingerne ud som TOM and His Computer.

TOM and His Computer står for en retro-futuristisk lyd med en noisy kant, hvor alt er computerbaseret, men musikken lader sig ikke bare placere som elektronisk, da dens lyd bevæger sig i grænselandet mellem det elektroakustiske og det maskinelle. I 2020 udgav han albummet ”Future Ruins”, der har været undervejs i et par år, på Trentemøllers In My Room-pladeselskab. Den betagende og stemningsfulde video til titeltracket, hvor Roxy Jules synger på, har vundet flere internationale priser.

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke