Tone Of Voice Orchestra

05 jul 2021 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Tone of Voice - et energifyldt og helt usædvanligt orkester med 10 stjernemusikere fra den danske folk-, world, jazz-, impro og indie rockscene.

Tone of Voice Orchestra forener musikere fra en meget stor del af den danske musikscene. Her er folkemusikere, her er sangere, der synger bulgarsk kormusik, jazzmusikere, improvisationsmusikere og en enkelt indie-rock’er.

Der er fire sangerinder, en sækkepibe- og drejelirespiller, en violinist, en saxofonist, en bassist og 2 trommeslagere. Musikken klinger af bulgarsk kvindekor, nordisk sangtradition, som de synger i det allerhøjeste nord, flerstemmig americana, af musik fra Nordafrika, af free spirited improvisationsmusik, dansk traditionel folkemusik og indie-rock, men er hele tiden orkestrets helt egen, og alle disse forskelligartede musikalske stemmer smelter sammen til et helt nyt sprog, en helt ny lyd.

Nyt album på vej: Tone of Voice Orchestra har i løbet af vinteren været i studiet med producer Dennis Ahlgren (Tine Dickow m.fl.) og musikken udkommer til efteråret.

Line up:

Trinelise Væring, Ania Rybacka, Maria Kynne og Tine Refsgaard – vokaler

Emma Kragh-Elmøe – violin

Christian Mohr-Levisen - drejelire, sækkepibe og cittern

Fredrik Lundin - saxer og fløjter

Joel Illerhag - bas

Anders Provis og Jesper Uno Kofoed - trommer og percussion


Dørene åbner kl. 18.30

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2021

Koncerten foregår i vores 120 år gamle fredet pavillon, der oprindeligt var en del af Sct. Hans Hospital, men i dag står i Sydhavnen som en del af Karens Minde Kulturhus. En unik venue fyldt med atmosfære og glemte historier i træværket.


Vedr. corona: Vi følger alle på det tidspunkt gældende regler og restriktioner i ft. koncert- og kulturarrangementer.

eventet sluttede

Tone Of Voice Orchestra

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke