spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Too Noisy Fish (BE) + Sarah Buchner & Kresten Osgood (DE/DK)

Afholdt event

Too Noisy Fish (BE) + Sarah Buchner & Kresten Osgood (DE/DK)

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

15 nov 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Belgiske Too Noisy Fish, aka rytmesektionen fra Flat Earth Society Orchestra, er en genreudforskende klavertrio. Jazzens frihed er hele tiden fællesnævneren i Peter Vandenberghe originale kompositioner, som navigerer mellem jazz, rock, techno, impro, film og samtidsmusik. Trioen har gennem udgivelsere “Fast Easy Sick”, “Fight Eat Sleep” og “Furious Empathic Silence” høstet stor anerkendelse for deres eventyrlige musik og virtuose spil. “Fight Eat Sleep” og “Furious Empathic Silence blev kåret som “Album Of The Year” af New York City Jazz Record.

Peter Vandenberghe – klaver og komposition
Kristof Roseeuw – kontrabas
Teun Verbruggen – trommer

Tyske Sarah Buchner er en eksperimenterende vokalist, improvisator og komponist med base i København. Buchner har en legende, men alligevel radikal tilgang til vokaludtrykket og benytter forskellige fløjter og genstande som forlængelse af sin resonanskrop. Denne aften kan hun opleves i en duo med en anden formidabel improvisator, trommeslageren Kresten Osgood.


Lokation

Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .