spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

TootArd + Tvivler + TUHAF at Urban 13 // Sorte Firkant Festival

Afholdt event

TootArd + Tvivler + TUHAF at Urban 13 // Sorte Firkant Festival

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

26 aug 2021 kl. 19:00 - 22:00

Beskrivelse

Oplev TootArd, Tvivler og en særlig duo-konstellation af Tuhaf til en storslået aften på Urban 13, når Sorte Firkant Musikfestival inviterer til et program, der kommer vidt omkring — fra lapset arabisk dansefest til kantet dansk støjrock, og med et stykke tyrkisk psych on the side. 

Døre 19.00 // Koncert 19.30

Arrangementet er en del af Sorte Firkant Musikfestival og finder sted på Urban 13. Du kan følge med i Facebook-eventet for hele festivalen her.

Den alternative Nørrebro-festival Sorte Firkant sætter gang i Nørrebro med masser af svedige koncerter fra 19-28. august. Festivalen skulle have fundet sted i januar. Nu bliver det i stedet en sensommer-festival, hvor du kan se frem til navne som Tootard, OvO, EYES, Tvivler og mange flere. ALICE er med til at præsentere festivalen, som finder sted på forskellige locations på Nørrebro – bl.a. Støberiet, Stengade og Brorsons Kirke.

Denne aften rykker festivalen til Urban 13 ved Bispeengbuen, hvor der bydes på et ekstravagant program med arabisk disco, tyrkisk psych og dansk noise rock. 

Var man til TootArds koncert på ALICE tilbage i 2018 vil man sikkert huske den medrivende koncert, hvor gruppen fra Golan-højderne forbandt dansable rytmer med guitardrevet ørkenblues og psykedelisk arabisk rock. Fast forward til 2020 og det efterfølgende album, “Migrant Birds” (Glitterbeat). Væk er de støvede guitarer og de rockede elementer. Til gengæld er der skruet markant op for de dansable beats og de medrivende melodier. Albummet er nemlig en hyldest til arabisk pop og disco fra 80’erne og ikke mindst en kærlighedserklæring til festkulturen og den flamboyante stemning fra Beiruts legendariske natklubber. Som titlen antyder, er bandet dog fortsat optaget af ideen om en nomadisk utopi sat overfor en politisk virkelighed med indskrænkende grænser. Vi har glædet os vanvittigt meget til at præsentere TootArd igen på dansk jord, og timingen kunne næppe være bedre i en tid, hvor vi både har savnet dansen og stemmerne ude fra den store verden. 

Tvivler blev dannet i 2014 ud fra en ambition om at skrive hurtig, beskidt, vedkommende og voldsom musik. Den ambition blev i årene 2015 - 2017 udtrykt i udgivelsen af tre EP’er under titlen Negativ psykologi #1-3 og koncerter i Danmark, Tyskland, Frankrig, Tjekkiet og Slovakiet. I 2017 spillede Tvivler på Roskilde festival og gik derefter i gang med at skrive, hvad der skulle blive til “EGO”. Alle i bandet har været aktive længe på den danske alternative musikscene i bands som Children of Fall, Obstacles, Lack og Town Portal. I disse bands har musikken altid været grænsesøgende og koblet med det energiske og ekspressive. Tvivler er en forlængelse af den ånd: det er Kliché, der har fået et uægte barn med Discharge, eller et punkband med lige så meget kærlighed til Blondie som til Brutal Truth.  

Anatolsk rock og tyrkisk pop fra den psykedeliske guldalder tages under kærlig og personlig behandling af bandet Tuhaf med karismatiske Berrin Bas i front. Bandet udsendte deres debut-EP “Gölgeden” i 2019 og har efterhånden turneret flittigt i både Danmark og Tyrkiet. Til denne aften på Sorte Firkant Musikfestival kan man opleve Tuhaf i en særlig duo-konstellation.

Arrangør

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Lokation

URBAN 13 URBAN 13, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .