Tord Gustavsen (NO) / Copenhagen Jazz Festival

Tord Gustavsen (NO) / Copenhagen Jazz Festival

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

02 jul 2023 kl. 20:30 - 22:00

Beskrivelse

Sublimt nærvær og hymniske kompositioner fra en af nordens helt store pianister, når Brorsons Kirke og Copenhagen Jazz Festival præsenterer solokoncert med norske Tord Gustavsen.

“This is the chill-out as a state of grace, and it can go as deep as you like. Sublime”. Således lød ordene fra The Independent om den norske stjernepianist Tord Gustavsen, som du kan opleve i Brorsons Kirke under Copenhagen Jazz Festival.

Tord Gustavsen har med ni albums i eget navn på ECM Records etableret sig som en mester i den kontemplative musik, der både er sfærisk og dybt rodfæstet i jazzens muld på samme tid. Nordisk folkemusik og traditionel skandinavisk musik møder jazzen på en måde, der har skabt et stort publikum verden over.

Anmelderne har fremhævet det nærmest hymniske i hans spil, som dermed må siges at gøre sig godt i kirkens rum. Og det er derfor også en udsøgt fornøjelse for Brorsons Kirke at kunne byde på sjælden dansk koncert med den fantastiske musiker, som også herhjemme har begejstret anmelderne. GAFFAs Ivan Rod har således flere gange kastet topkarakter efter Gustavsens udgivelser og kaldt ham for: “et enestående kompositorisk og udøvende talent”.

Der venter en stor aften, når Brorsons Kirke og Copenhagen Jazz Festival byder på koncert med en af nordens helt store musikere, der optræder solo med flygel og elektronik.

Lokation

Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere