Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Tordenskjolds havn for fulde sejl.

Afholdt event

Tordenskjolds havn for fulde sejl.

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

13 mar 2021 kl. 11:00 - 13:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vi tager turen rundt med Tordenskjold, omkring havnen, hans boliger, og det der endte med at blive hans sidste hvilested.

Det var vide horisonter fra Christianshavn i 1700-tallet, og der var plads til at brede sig og bygge nyt trods kanalkvarteret var bag volde, og århundredet startede med krig med Sverige og et bombardement. I nogle år var det hjem for Tordenskjold, søhelten med de store armbevægelser, der holdt vilde fester i Strandgade.

Langs denne fornemme gade blev der drevet handlen med fjerne egne fra Vestindisk-Guenerinsk Kompagni, asiatisk Kompagni og Grønlandsk Handel, på en ø som blev opfyldt til formålet. 

Morten Lander Andersen er forfatter til "Tordenskjolds København", og kan fortælle om Peder Wessel Tordenskjold, og krigs- og handelsflåden på Christiansahvn i 1700-tallet, og de andre steder der er forbundet med søhelten.

Arrangør

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.

Lokation

Christianshavs Torv, den gamle kiosk. Kioskbygningen på Christianshavns Torv, Christianshavns Torv, København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .