Log ind / Opret

Tors: BSS-Revyen Præsenterer: En Komplet glideBane

15 mar 2018 kl. 19:00 - 22:30

Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus


Med titlen "En KompLet GlideBane" inviterer BSS-Revyen endnu engang til et brag af et show, som udånder elegant og vovet samfundssatire. Efter at have modtaget prisen for ’Årets Revynummer' ved de danske revymesterskaber i 2016 i Juelsminde, står et topmotiveret revyhold igen klar til at levere underholdning i særklasse. I år bliver det med showet "En Komplet GlideBane”.

Året 2017 er gået. Et år, der for Aarhus stod i den Europæiske Kulturhovedstads tegn. Men var kulturåret andet end en undskyldning for at male på græs, et par specialdesignede fortovsfliser og en letbane, der ikke blev færdig til tiden? BSS-Revyen indbyder dig til at stige ombord på humortoget…. eller letbanen - hvis den da kører til tiden! Vi tager rundt i Danmark og ud i den store verden, hvor begivenhederne af og til er kørt af sporet og trænger til en tur under (k)ærlig revybehandling!
Vi garanterer en køretur med plads til både refleksion, latter og fest.

Arbejdet med showet har været ét langt grineflip, og nu er det din tur til at få rørt lattermusklerne. ”En Komplet GlideBane” er et helstøbt show, hvor sang, dans og satire smelter sammen i ét stort underholdningsværk. Glæd dig til pompøse optrin, den skæve dialog, og numre som bare ikke må ende! Revyen står klar med fingrene på samtlige tangenter – det spiller! Skal du med?

BILLETTER

Revy-billet: 100 kr.
Studenter-billet: 80 kr.
Luksusbillet: Med denne billet støtter du revyen med 20 kr. Til gengæld kvitterer vi med et glas bobler ved ankomst.

Gruppe-billet: Hvis i er 5 eller flere der køber billet sammen, får I hver en billet til en velkomst øl/vand der kan bruges i baren inden showets start.

Billetter kan købes ved auditorium M3 eller I Øvre S fra (DAGE) fra uge 11 eller på revyens hjemmeside www.bss-revyen.dk

SPILLEDAGE

Premiere - Onsdag, 14. marts kl. 19.00
Onsdag er premiereaften. Denne aften er showet efterfulgt af takketaler og hyggeligt samvær i cafémiljø i Fuglesangssalen.

Forestilling - Torsdag, 15. marts kl. 19.00
Denne aften er showet efterfulgt af cafémiljø i Fuglesangssalen med pubquiz og præmier sponsoreret af Heidi's Bier Bar.

Forestilling - Fredag, 16. marts kl. 19.00
Denne aften er efterfulgt af afterparty i Klubben.

Forestilling - Lørdag, 17. marts kl. 19.00
Lørdag er den sidste spilleaften, hvorfor dette vil være aftenen, hvor vi lige skruer 10 grader mere op for den gode stemning. I år er showet efterfulgt af et brag af en fest i Fuglesangssalen med beerpong-turnering sponsoreret af Heidi's Bier Bar.

Se mere på www.bss-revyen.dk

Tors: Studiebillet

DKK 80,00 + DKK 8,48 gebyr


Tors: Alm. billet

DKK 100,00 + DKK 9,36 gebyr


Tors: Luksusbillet

DKK 120,00 + DKK 10,23 gebyr