Tors: BSS-Revyen Præsenterer: En kompLet glideBane

15 mar 2018 kl. 19:00 - 22:30

Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus


Med titlen "En kompLet glideBane" inviterer BSS-Revyen endnu engang til et brag af et show, som udånder elegant og vovet samfundssatire. Efter at have modtaget prisen for ’Årets Revynummer' ved de danske revymesterskaber i 2016 i Juelsminde, står et topmotiveret revyhold igen klar til at levere underholdning i særklasse. I år bliver det med showet "En kompLet glideBane”.

Året 2017 er gået. Et år, der for Aarhus stod i den Europæiske Kulturhovedstads tegn. Men var kulturåret andet end en undskyldning for at male på græs, et par specialdesignede fortovsfliser og en letbane, der ikke blev færdig til tiden? BSS-Revyen indbyder dig til at stige ombord på humortoget…. eller letbanen - hvis den da kører til tiden! Vi tager rundt i Danmark og ud i den store verden, hvor begivenhederne af og til er kørt af sporet og trænger til en tur under (k)ærlig revybehandling! Vi garanterer en køretur med plads til både refleksion, latter og fest.

Arbejdet med showet har været ét langt grineflip, og nu er det din tur til at få rørt lattermusklerne. ”En kompLet glideBane” er et helstøbt show, hvor sang, dans og satire smelter sammen i ét stort underholdningsværk. Glæd dig til pompøse optrin, den skæve dialog, og numre som bare ikke må ende! Revyen står klar med fingrene på samtlige tangenter – det spiller! Skal du med?

BSS-Revyen er for alle!

Ingen interne jokes, udelukkende samfundsrelevant satire i særklasse. Vi har stablet scene, lys og lyd - til en værdi af 70.000 kroner - på benene, så du kan roligt forvente et helt igennem fabelagtigt show.

BILLETTER:
Ved køb i fysisk køb undgåes gebyr.

Det er både muligt at printe billetten ud og vise den på telefonen.

Revy-billet: 100 kr. + gebyr
Studenter-billet: 80 kr. + gebyr
Luksus-billet: Her støtter du revyen med 20 kr. + gebyr. Til gengæld kvitterer vi med et glas bobler ved ankomst.
Gruppe-billet: Hvis I er 5 eller flere, der køber billet sammen, får I hver en billet til en velkomst øl/vand, der kan bruges i baren inden showets start (+ gebyr).

Fysisk billetsalg: Billetter kan købes ved Nedre S eller Øvre S fra d. 8. marts til den 17. marts fra 10:00: 14:15.

SPILLEDAGE OG ONLINE SALG:

Premiere - Onsdag, 14. marts kl. 19.00 - Dørene åbner 18:30
Onsdag er premiereaften. Denne aften er showet efterfulgt af takketaler, hyggeligt samvær og cafémiljø i Fuglesangssalen.

- Billetter: https://billetto.dk/en/e/ons-bss-revyen-praesenterer-en-komplet-glidebane-tickets-256740

Forestilling - Torsdag, 15. marts kl. 19.00 - Dørene åbner 18:30
Denne aften er showet efterfulgt af cafémiljø i Fuglesangssalen med pubquiz og tilhørende præmier sponsoreret af Heidi's Bier Bar.

- Billetter: https://billetto.dk/en/e/tors-bss-revyen-praesenterer-en-komplet-glidebane-tickets-257913

Forestilling - Fredag, 16. marts kl. 19.00 - Dørene åbner 18:30
Denne aften er efterfulgt af afterparty i Klubben.

- Billetter: https://billetto.dk/en/e/fre-bss-revyen-praesenterer-en-komplet-glidebane-tickets-257914

Forestilling - Lørdag, 17. marts kl. 19.00 - Dørene åbner 18:30
Lørdag er den sidste spilleaften, hvor vi lige skruer 10 grader mere op for den gode stemning. I år er showet efterfulgt af et brag af en fest i Fuglesangssalen med beerpong-turnering sponsoreret af Heidi's Bier Bar.

- Billetter: https://billetto.dk/en/e/lor-bss-revyen-praesenterer-en-komplet-glidebane-tickets-257917

Tors: Studiebillet

Salg lukket


Tors: Alm. billet

Salg lukket


Tors: Luksusbillet

Salg lukket