spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Torsdag på Taget: Københavnerquiz med Folkehuset Absalon

Afholdt event

Torsdag på Taget: Københavnerquiz med Folkehuset Absalon

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

10 aug 2023 kl. 17:30 - 20:30

Beskrivelse

Torsdag på Taget: Københavnerquiz med Folkehuset Absalon

10. august

Kl. 17.30 - 20.30

Det er sommer i København og Glyptotekets skønne tagterrasse er åben! Der er læskende drikke, lækre snacks og Københavnerquiz. Tag dine venner med, og nyd sommeren i uformelle rammer med en uovertruffen udsigt over København.

Københavnerquiz

Kom og quiz med, når Folkehuset Absalon gæster Glyptotekets tagterrasse. Aftenens quiz handler om København, så ved du hvilke tårne vi ser omkring os, hvad det lokale værtshus hedder, eller hvad der kan opleves inde i nogle af Københavns mange smukke bygninger? Så er denne quiz noget for dig.

Der er præmier på højkant, så skynd dig at samle dit hold. Absalons værter vil guide jer igennem quizaften, og I må være mellem 2-6 deltagere på hvert hold.

Om du er fra Østerbro, Nørrebro, Vesterbro eller Vejle er du velkommen, så længe du har hjertet fyldt med kærlighed til København.

Vi glæder os til at quizze sammen med jer!

OBS: Quizzen foregår på dansk.

Med i billetten får du:

  • Entré til alle museets udstillinger hele dagen
  • Københavnerquiz faciliteret af Absalon
  • Krydrede popcorn
  • Glyptotekets egen økologiske øl OASE eller en alkoholfri hjemmelavet limonade

Det er selvfølgelig muligt at tilkøbe drikkevarer og snacks på aftenen med et dejligt udvalg af vin, øl, limonader og drinks.

På aftenen kan du opleve særudstillingerne Bag Facaden – Opdag Glyptotekets arkitektur, Abbas Akhavan – Curtain Call eller gribe sidste chance for at se Amarna – Solgudens by.

Hvornår

Du er velkommen på terrassen fra kl. 17.30.

Quizzen begynder kl. 18.00

Hvor

Glyptotekets tagterrasse.

OBS. I tilfælde af regnvejr, rykkes torsdagsbaren ned under palmerne i Vinterhaven.


Køb billet

Årskortholder: 125 kr.
Under 27 år/studerende: 220 kr.
Almindelig billet: 250 kr.

Køb årskort og opnå rabat på mange andre arrangementer samt i Glyptotekets butik og café. Læs mere og køb årskort her.

Billetter refunderes ikke, men må gerne gives videre.
Billetter kan ikke byttes til en anden dato.

Vi holder Torsdag på taget henover hele sommeren. Se alle datoer her.


Torsdagsret i caféen

Hver torsdag serverer museets café Picnic en velkomponeret torsdagsret, som kan nydes i cafeen ved Vinterhaven. Menu i August: Dansk frilands kalv eller confit af portobello glaseret i øl og honning, serveret med cremet byg og dampet kål med spæde skud og urter. Brød og pisket smør.

Pris 195,- Inklusiv et glas øl fra hanen 255,-

Book bord i Cafeen her.

Har du spørgsmål til menuen, så kontakt picnic@glyptoteket.dk


Adgangsforhold

Der er elevator op til tagterrassen, men der er yderligere ti trin op til baren. Arrangementet er som udgangspunkt stående, og der er kun begrænsede antal siddepladser på tagterrassen.

Arrangør

Ny Carlsberg Glyptotek is an art museum of international stature in the centre of Copenhagen. The Glyptotek houses over 10,000 works of art, from the Mediterranean cradle of Western culture to the Danish and French art from the 19th and 20th centuries.

Lokation

Glyptoteket, Dantes Plads 7, 1704 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .