spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Tosca Operakoncert

Afholdt event

Tosca Operakoncert

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

09 nov 2023 kl. 19:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

OBS: Pladserne på Gulv og Balkon i Konservatoriets Koncertsal til denne koncert er udsolgt. På grund af den store interesse har vi åbnet mulighed for købe billetter til Etagen via dette link: https://billetto.dk/e/tosca-op...

Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester inviterer til Operaaften, hvor
Puccinis Tosca opføres koncertant med en stjernebesætning af sangere.

Tosca synges af den forrygende sopran Yana Kleyn, som smeltede vores hjerter til nytårskoncerterne 2022. Niels Jørgen Riis synger rollen som Caravadossi, Lars Fosser synger Scarpia, og Frederik Rolin synger Sakristan mm.

Henrik Engelbrecht, der er kendt som en af Danmarks bedste

operaformidlere, fører publikum igennem handlingen, dramaerne og

intrigerne, så personerne står lyslevende i musik og ord.

I spidsen for det hele står den unge, fremadstormende dirigent Marco Crispo, som med sin italienske baggrund allerede mestrer Puccinis store musik.

Arrangør

Lokation

Konservatoriets Koncertsal Konservatoriets Koncertsal, Julius Thomsens Gade 1, 1974 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .