Total Hip Replacement i Mols Bjerge

eventet sluttede

Total Hip Replacement i Mols Bjerge

Sted

Dato

21 maj 2022 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Total Hip Replacement & Anyankofo (DK/GH)


Det aarhusianske orkester Total Hip Replacement drager til april og maj 2022 på deres hidtil største Danmarksturné med et helt særligt album i bagagen, skabt i samarbejde med nogle af de bedste unge ghanesiske musikere lige nu. I et tæt og ærligt møde indspillede musikerne albummet i Ghana i vinteren 2021 og er nu klar til at ramme det danske publikum med en bølge af livsglæde og groovy musik. Med et varmt og opløftende udtryk og en stærk kerne af samhørighed, handler sangene om møder på tværs af forskellighed, eksistentielle problematikker, romantisk kærlighed og kampen for social lighed. 

Forvent et inkluderende og energisk liveshow, med et 10 mand/kvinde stort band på scenen, en stram blæsergruppe og tunge grooves.

De swinger, groover og brænder igennem på en helt anden måde, og hele huset vugger i stolene fra første takt af.” GAFFA ★★★★★

Varm op til koncerterne og albummet med denne album teaser.


Kom og spis med!

Inden koncerten - kl 17:30-20 kan du købe et varmt måltid mad i Sølballegaards lille bod og spise på gårdspladsen eller i haven. Så kom i god tid, få lidt at spise og nyd en stemningsfuld aften i Mols Bjerge.

Arrangør

Lokation

Sølballegaard Sølballegaard, Elbjergvej 13, 8420 Knebel

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .