Tour de Cykelmyg - en cykelkoncert

eventet sluttede

Tour de Cykelmyg - en cykelkoncert

Sted

Dato

25 jun 2022 kl. 13:00 - 14:00

Beskrivelse

Tag med SKRALLEBANG på "Tour de Cykelmyg" og lad børnene varme op til Tour de France-festen i København!

Vi tager med Cykelmyggen Egon ud på landevejene. Måske kommer vi forbi et fransk vinslot, hvor Den Onde Dronning bor? Måske passerer vi et stort, hult træ og hopper over en cykelslange. Hvor blev de 10 små cyklister egentlig af, og hvad ved vi om cykeltrøjer? Det bliver skørt!

På med cykelhjelmen og lycra-buksen og afsted til koncert!

Hvem er Skrallebang?

Skrallebang består af Nana Bang Kirkegaard og Søren Jensen, som begge har 21 års undervisningserfaring inden for et hav af musik. De brænder for at levere anderledes børnemusik på rigtige instrumenter og på grej, der har samme kvalitet, som det de voksne kræver, når de går til koncert. Og de brænder for at give børn, unge og deres voksne en sjov, kreativ, øjenåbnende oplevelse. De vil gerne videreformidle deres glæde for musik, sang, bevægelse, leg - og for de gode fortællinger.

En koncert for de 2 - 7 årige.

Billetter koster 30 kr. - både børn og voksne skal have billet.

Arrangør

Lokation

Kvarterhuset Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .