Tour De France aften med Brian Holm & vinsmagning

21 jun 2017 kl. 19:00 - 22:30

VIN 121, Peter Bangs Vej 121, 2000 Frederiksberg


Er du klar til årets Tour De France? Ellers så har du chancen nu.

Nu har du/I muligheden for at blive korrekt klædt på til årets Tour de France. VIN121 inviterer til en unik aften, hvor ingen andre end sportsdirektør Brian Holm vil fortælle lidt om touren, forberedelserne og nok et par andre gode historier fra landevejen.

VIN121 har inviteret sportsdirektør Brian Holm ind til en aften, hvor vi gennemgå årets Tour De France og de forskellige områder som årets tour karavane kommer igennem.

Vi kalder det: En Tour De France aften med Holm & VIN121

Aftenen vil blive en fantastik rejse rundt i Frankrig, hvor Quicksteps egen sportsdirektør vil give jer indsigt i hvordan det er at være med i det store tour-felt imens det arbejder sig igennem Frankrig i Juli måned. Igennem hele aftenen vil VIN121 byde på en masse herlige vine og delikatesser som ”Le France” har at byde på.

Så hvis du er til cykling, gode vine og mad. Så er dette et arrangement som du nok ikke burde gå glip af.

Som tidligere skrevet smager vi os igennem vi de mange herlige vine og delikatesser, som landet har at byde på. Så vi ser os nok nødsaget til at smage på lidt champagne, bourgogne, bordeaux samt en masse andre lækre vine tilsat lidt gode oste og pølser.

Krydret med anekdoter fra landevejscyklingens verden. Så kan det vist kun blive en unik aften.

Overskuddet af dette arrangement går ubeskåret til Brian Holms fond, La Flamme Rouge, som er en støtteforening for kræftramte.

Så glæd dig til en unik aften i hyggeligt og afslappet selskab med Brian Holm, god mad & drikke og VIN121.

En aften med Holm

Salg lukket