Tove Styrke (SE) // RUST

Tove Styrke (SE) // RUST

Sted

Dato

01 okt 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

TOVE STYRKE (SE)

Albumaktuelle Tove Styrke har med hits som "Show Me Love" og "Borderline" markeret sig som et af Sverige mest roste popartister.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 155 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Tove Styrke er med et streamingtal på over 350 millioner et af Sveriges mest hyllede popartister - både i ind- og udland. Den 3. juni udgav hun sit kritikerroste, fjerde album 'HARD' med singler som "Show Me Love", "Start Walking" og "YouYouYou".

I efteråret kan albummet opleves live sammen med ældre hits som "Say My Name" og "Borderline", når Tove Styrke gæster RUST i forbindelse med sin Skandinavien-tour.

Tove Styrke er netop hjemvendt fra en USA- og Europa-tour med MARINA og har tidligere spillet internationale shows med navne som Katy Perry og Lorde. Hun har fået omtale i medier som Billboard Magazine, Pitchfork og Rolling Stone, været nomineret til en Grammy og flittigt spillet på radiostationer rundt omkring i verden - herunder danske P4 og P3, senest med hittet "Show Me Love".


Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .