Tower Talk: Jesper Theilgaard

25 nov 2019 kl. 18:00 - 19:30

Kulturtårnet, Knippelsbro 2, 1400 København K

”Hold nu op med at udskyde problemet og kun tale om konsekvenserne for vores børn og børnebørn. Det sker lige nu”. Selvom han nødig vil lyde som en dommedagsprofet, så taler meteorolog Jesper Theilgaard indimellem med store ord om de klimaforandringer, vi oplever netop nu.

Efter 26 år som vejrvært på DR og mere end 40 år med formidling af vejret både på TV og i bøger, er Jesper Theilgaard sprunget ud som debattør og foredragsholder. Han håber på at kunne opmuntre os til at handle hurtigt med målet om at begrænse konsekvenserne af klimaforandringerne mest muligt. 

Mandag den 25. november 2019 kommer Jesper Theilgaard på besøg i Kulturtårnet på Knippelsbro til en snak om konsekvenserne af et klima i forandring. Han vil først give os et indblik i, hvordan klimaet udvikler sig netop nu – hvordan vindstrømmene ændrer sig, og hvordan havene stiger.

Men han vil også give os et praj om, hvor vi skal se hen efter løsninger og redningsplanker – både i forhold til hvilken vej de politiske vinde blæser, men også i udviklingen af nye teknologiske løsninger, som vil kunne begrænse vores CO2-udslip. Der bliver nok at tage fat på. 

TOWER TALKS

Tower Talks er en samtalerække i toppen af brotårnet på Knippelsbro. Fra tårnets top er der udsigt til nogle af de mest magtfulde institutioner i Danmark, blandt andre Christiansborg, Finansministeriet og Nationalbanken.  

Der er plads til 12 gæster i tårnet, som er meget velkomne til at byde ind med spørgsmål og kommentarer. Talk’en varer cirka en time og sendes også live på Facebook.

BILLETTER
 Vil du med? Skynd dig at fange en af de få billetter via linket ovenfor. Pris: 40 kr. + billetgebyr. 

Caféen er åben under talk’en, her kan du købe lokal øko-øl, naturvin, kaffe og the. 

Vi glæder os til at se jer i Kulturtårnet.

Billet UDSOLGT