Trading Kursus med Tom Hougaard

04 apr 2020 kl. 09:00 - 16:00

Marselis Hotel, strandvejen 25, 8000 Aarhus

Denne information er også tilgængelig her på min hjemmeside.

2 timer senere – og lidt nervøsitet fra min side – lukkede jeg en DAX handel som betalte prisen af dit kursus 6 gange. På en handel!! John S – Nordjylland

Hvis du er seriøs om at day-trade eller swing-trade aktieindekser og valuta, enten som dit fuldtidsjob (eller deltid - når du har tid), så kan jeg hjælpe dig på vej med et INTENSIVT 1-dags kursus.

Mit 1-dags kursus er ekstremt intensivt. For at være sikker på at du får mest ud af denne dag, har jeg begrænset antallet af pladser på hver kursus. Jeg underviser max 20 mennesker per kursus. Som oftest består en gruppe af 20 kursister af 50% af folk der gentager kurset (noget jeg anbefaler dig at gøre - uden at du skal betale 2 gange). Det betyder du får masser af mulighed for at stille spørgsmål, og jeg kan hurtigt danne mig et overblik over om gruppen som helhed har forstået teknikkerne. Det er også en god mulighed for at danne et netværk af kontakter med andre som også trader markederne.

Dette kursus går til benet af hvad profitable trading indebærer. Hvad virker? Hvad virker ikke? Du vil få et grundigt indblik i de handelsmetoder og strategier, som jeg bruger, når jeg handler. Jeg holder ikke noget tilbage. Mine trading hemmeligheder bliver dine.


Hej Tom… Tak for et forrygende kursus sidste weekend. Det var vildt godt, ganske enkelt vildt godt. Også tak for dit opfølgningskursus, der var endnu flere guldkorn at hente. Skønt! Nils – Birkerød


Anmeldese af kursus af journalist Andreas Damsgaard

Hvad vil du lære?

Du får en fuld dags intensiv undervisning i, hvordan du kan skabe en struktur til at handle de finansielle markeder som day-trader eller swing trader. Du får en kursusbog som udførligt beskriver alt hvad jeg underviser i på dagen. Jeg vil vise dig både mekaniske teknikker, som er 100 pct. regelbaserede metoder, med et fast stop-loss og fixed entry, og skønsmæssige teknikker, som er regelbaserede, men med et skønsmæssigt entry.

Jeg vil undervise dig i teknikker, som kan gøre dig i stand til at handle aktieindekser som FTSE (England), DAX (Tyskland) og Dow Jones-indekset (USA). Disse teknikker vil gøre dig i stand til læse markedet effektivt via intraday-grafer. Jeg vil vise dig hvordan jeg handler valuta, og hvordan mine valuta teknikker er anderledes end mine index teknikker, og hvorfor.

Mange tror at day-trading er handler som varer sekunder eller minutter. Det er langt fra den sandhed som jeg arbejder med hver dag. Her kan der være handler med et kort tids-perspektiv og handler med et længere tids-perspektiv, altså enten over flere timer eller dage. Mine teknikker kan bruges til begge formål. Det er disse teknikker jeg bruger, når jeg handler min portefølje i radio 24/7 og TV2’s Millionærklubben.

Kursus Oversigt

Mine 2 hemmeligholdte Strategier: Disse 2 ”price action” strategier, som delvist blev omtalt i bogen ”Daytrader” bliver afsløret på kurset. Det er blandt andet disse strategier, som gør, at jeg har kunnet handle DAX-indekset med succes i løbet af de sidste 4 år.

Statistik: Hvordan jeg benytter statistik i mit arbejde til at forstå, hvordan markederne bevæger sig intraday. Det er denne hemmelighed, som giver mig en ”edge” i min daglige trading.

Vej Viser: Hvordan jeg bruger ”vejviser”-grafmønstre som et trading set-up, og hvordan jeg bruger et marked til at give mig et trading set-up i et andet marked. Om noget er Vej-Viser teknikken blandt de 3 vigtigste metoder til at etablere trend retningen, især intra-dag og for et swing-trading perspektiv.

Bonus materiale: Hvordan jeg lægger mine ordrer ind i markedet for at tage det psykologiske pres væk. Jeg ved efter samtaler med mine mæglere at min fremgangsmåde er helt unik, og at ingen andre af deres kunder bruger denne metode. Jeg vil undervise dig denne fremgangsmåde.

Du vil også lære simple teknikker til at forstå price-action – hvordan markedet bevæger sig, og hvilke candlestick-patterns, som jeg bruger til mine entrys i markedet. Dette 1-dags kursus vil appelere til dem, som vil have nogen konkrete handelsteknikker for deres day trading eller swing trading i valuta/commodities eller aktieindekser, men som derefter vil arbejde videre på egen hånd. Jeg har sørget for, at manualen udførligt beskriver teknikkerne jeg bruger.

Tom, jeg kom hjem og følte jeg virkelig havde fået nogen redskaber jeg med det samme kunne bruge. Jeg sad klar mandag morgen, og klokken 09:40 så jeg det du havde brugt 3-4 timer på at træne mig i om lørdagen. Jeg tøvede og tænkte “kan det virkelig være så nemt?” Jeg huskede alle dine ord og gjorde som du havde trænet mig til. 2 timer senere – og lidt nervøsitet fra min side – lukkede jeg en DAX handel som betalte prisen af dit kursus 6 gange. På en handel!! Nu forstår hvad essensen af spekulation er, og selvom jeg stadig føler mig som begynder, føler jeg også jeg har taget et kæmpe skridt i retningen af at kunne leve af at handle aktie indekser og valuta – takket været dig og din intensive træning. TUSIND TAK!!! John S – Nordjylland
Tusind tak. BTW, din fiske-teknik er ganske enkelt genial!! :-) Nils C


Hvem passer dette kursus til?

Dette er et intensivt kursus, hvor focus er på at udstyre eleven med en håndfuld redskaber til at handle markederne profitabelt. Det er til dem der ønsker konkrete teknikker at handle med, men som ikke vil gennemgå det længerevarende 2 dages kursus. Dem der ønsker en dyb forståelse af hvad der får markederne til at bevæge sig, og hvordan de kan skabe et erhverv som spekulant vil få svarene her.

Inkluderer det en Kursus Manual?

Du modtager en manual på kurset med alt hvad du bliver undervist i.

Begynder Noter

For at være 100% sikker på, at du får det meste ud af mit kursus, så anbefaler jeg at du downloader min 180-siders e-bog her. Den dækker de basale informationer, som det er godt at have styr på, før du kommer på dette kursus.

Facts om kurset

Grupperne er små - så du får mest ud af det.

Inkluderet i prisen er 1 kursus samt muligheden for at gentage kurset med 75% rabat inden for 12 måneder

Prisen for kurset er DK 8.999

Er du interesseret i at deltage i kurset, så foregår betalingen via Paypal. Har du problemer med indbetaling, eller foretrækker du at overføre pengene via bankoverførsel, så kontakt mig hello@tradertom.com.