Trading psykologi Kursus Århus

19 jan 2019 kl. 09:00 - 16:00

Aarhus, Danmark, Aarhus, Aarhus

En ting er at lære forskellige handels-strategier at kende. Det er en grundlæggende vigtig del af at lære at handle de finansielle markeder. Men det er også relativt lige til, og kræver ikke nødvendigvis høje akademiske kundskaber.

En anden ting er at lære at kunne bruge strategierne, at forblive disciplineret, at forblive objektiv og at kunne holde hovedet koldt, både når der er volatilitet, og når der ingenting sker. Og hvordan gør man det?

Vi gentager gerne de samme fejl igen og igen, selv om vi ved, at det er forkert. Og den del af handel med aktier eller andre finansielle produkter er langt vanskeligere at lære end strategierne, og nogle lærer det aldrig. For det kan være overordentligt svært at finde ud af, hvad man skal gøre for at ændre på tingene.

Nogle antager, at hvis jeg bare bliver ved, så lærer jeg det nok. Det er desværre meget langt fra sandheden. Medmindre du aktivt går ind og ændrer på din adfærd, vil du med stor sandsynlighed blive ved med at gentage de samme fejl igen og igen og efter år, og blive ved med at tabe dine penge, eller i hvert fald ikke få det ud af dem som du burde år efter år.

På dette kursus tager vi fat i psykologien. Hvorfor gør vi som vi gør, og hvordan kan vi ændre på det, og få kontrol over vores adfærd når vi handler.

Billet

Salg lukket