Tradono Market @ Docken

30 okt 2016 kl. 11:00 - 17:00

Docken, Færgehavnsvej 35, 2150 København

TRADONO MARKET

Tag din ven og veninde, kæreste, mor, far, søster eller bror under armen og kig forbi til secondhand shopping med musik i baggrunden i fede industrilokaler på Docken i Nordhavn.

// SØNDAG 30.OKTOBER KL.11-17 // DOCKEN, NORDHAVN

#TRADONOMARKET er et moderne loppemarked med kun det bedste secondhand modetøj, sko og accessories. Markedet består af mere end 80 stader, som er nøje udvalgt blandt Danmarks bedste modebloggere, instagrammere, stilbevidste personer, brugere på Tradono m.fl. Markedet har tidligere været afholdt bl.a. på Israels Plads. Sidste gang kiggede mere end 5.000 skønne købelystne mennesker forbi, og stadeholderne solgte i gennemsnit for 4.000 kr.


VIL DU VÆRE STADEHOLDER?
Har du som mand eller kvinde god stil og alt for meget lækkert tøj liggende derhjemme, som du ønsker at veksle til kontanter? Det kan være alt fra tøj, sko, eyewear, hårprodukter, smykker, etc., Der er intet krav om at det kun skal være luksus, highstreet eller vintage - så længe det er i pæn stand, god stil og prissat korrekt. Du kan komme i betragtning til en stand ved at lægge nogle af dine ting til salg på Tradono, herefter skrive til event@tradono.dk og fortælle os om din stil, og hvad du vil medbringe på #TRADONOMARKET.Er dit udvalg godt og passer ind på markedet, tilbyder vi dig en af de eftertragtede stader. En stade koster 399 kr. inklusiv bord, stol og poser til dine kunder. Du må medbringe op til 2 tøjstativer og må gerne dele staden med én.

SKAL VI SÆLGE DIT TØJ FOR DIG?
Tradono Store er en fast del af markedet. Køber du en billet for 419 kr. til Tradono Store, pakker og prissætter du de ting du ikke længere bruger, og vi kommer hjem til dig og henter det. Vi tager det med på markedet, udstiller, sælger, og aflevere det resterende tøj til dig igen. Prisen for denne service er 419 kr, samt en kommission på 20% af totalsalget. Ønsker du denne service - send en mail til event@tradono.dk, hvor du beskriver din stil, dine ting og dit ca. prisleje. Jo federe ting, jo mere bliver der solgt, og jo mere tjener du. Vi ser frem til at høre fra dig.

KOM MED!
For kun 40 kr. kan du komme med til en hel dag med secondhand shopping med det bedste udvalg af modetøj for mænd og kvinder. Gør dig nogle kup i både den dyre og den billige ende, og find de ting du har ønsket dig! Når det er dagen inden lønningsdatoen, er der dobbelt op på poser med god samvittighed. Så kom og vær en del af kampen mod tøjspild, og få dig en opdateret efterårsgarderobe samtidig.

Entré Salg lukket
Stade Salg lukket